EXCLUSIV- Horoscop pentru octombrie 2021. Se anunta rasturnari de situatii si schimbari majore

Horoscop pentru octombrie 2021. Luna octombrie isi aduce cota de rasturnari, schimbari si transformari, toate semnele zodiacului sunt afectate, nimeni nu este crutat. Perioada este favorabila proiectelor profesionale, familia este in centrul discutiilor. Pe partea iubirii pentru unii nativi este o adevarata revolutie.

Intre gestionarea vietii personale si prioritatile profesionale, luna promite sa fie foarte ocupata. Cercul familial este in centrul preocuparilor, pentru a debloca o situatie sau pentru a face unele ajustari, reuniunile de familie vor fi binevenite.

Luna aceasta conjunctura astrala ii impinge pe unii sa-si depaseasca limitele, pentru altii va fi dificil sa actioneze fara nicio presiune. Influenta suferita de unii lipseste la altii. Nu mai stii unde sa te duci, evenimentele se precipita, fiecare reactionand in felul sau. Feriti-va de cheltuielile neprevazute, finantele din aceasta toamna sunt in alerta rosie.

Horoscop Berbec pentru octombrie 2021

Prieteni Berbeci, despre viata personala, nu sunteti imuni la o schimbare impresionanta. Iubirile va sunt date peste cap, cautati raspunsuri, ar putea fi vorba despre o tradare romantica. Lasati astrele sa-si faca treaba, nu va faceti noi proiecte, timpul nu este bine ales.

Incepand cu 19 octombrie, beneficiati de aspecte astrale bune, inainte de aceasta perioada sa fiti precauti. In jurul datei de 23 octombrie, datorita unui mic flux neasteptat de bani, finantele dvs. sunt intr-o forma mai buna. Despre viata amoroasa, trebuie clarificata o situatie, mai sunt inca puncte de rezolvat. Nu asteptati prea mult pentru a actiona.

Dragi nativi, va aflati intr-un moment de cotitura in viata voastra, ar trebui sa profitati concret de vremurile bune in loc sa va puneti intrebari. O parte din luna iubirile tale sunt rasturnate cu capul in jos, dar ai ceva de facut. Astrele iti influenteaza alegerile, luarea deciziilor este la ordinea zilei.

Daca sunteti intr-o relatie:

Intr-o relatie imediat ce abordati subiectul finantelor, apar mici tensiuni. Fiecare ramane pe pozitia sa, intre voi discutiile sunt pline de viata. Nicio revenire la calm pana la sfarsitul lunii, pe de alta parte, reusiti sa gasiti solutii in extremis.

Daca sunteti singur:

Stelele nu va usureaza sarcina, deoarece nu puteti face alegerea dvs., inca ezitati intre doua persoane. Gasiti sprijin din partea familiei. Va sfatuim sa nu va grabiti. Facem recomandari inteligente fara a va judeca actiunile.

Sfatul astrologului

Nu va grabiti sa luati decizii, calculati totul la rece,  acceptati si dezamagirile.

Horoscop pentru octombrie 2021 pentru Taur

Octombrie incepe fara probleme, nu faceti parte din grupul celor mai norocoase zodii ale lunii, insa o dezvoltare frumoasa se simte in aceasta luna. Daca aveti nevoie de lucruri pentru a merge mai departe si a evolua, se va intampla, dar la momentul oportun.

Fie ca este domeniul iubirii sau domeniul familiei, astrele va sfatuiesc sa fiti precauti. Abia pe 22 octombrie vine un nou vant pentru a matura amintirile neplacute. Vom vorbi apoi despre renastere. Inainte de aceasta, ramaneti fara rabdare, puneti la indoiala toate lucrurile pe care este posibil sa le fi spus sau le-ati facut. Un pic de retrospectiva va poate aduce bunastarea. Nu este nevoie sa intrati in conflict sau sa emiteti ultimatumuri.

Dezacordurile sunt in centrul discutiilor pentru cupluri, jonglati intre dezamagiri si rea-credinta. Unde s-au dus intentiile tale bune? Va trebui sa calmam lucrurile, mai ales ca miscarile planetare nu va ajuta in directia corecta. Fiind rezonabil, gasiti un compromis.

Daca esti intr-o relatie:

Totul se schimba, felul tau de a vedea lucrurile este diferit, partenerului tau nu-i place, te face sa intelegi. Conflictele continua sa se inrautateasca, va fi necesar sa asteptati pana pe 25 octombrie pentru o revenire la calm.

Daca sunteti singuri:

Dragi Tauri singuri, nu mai adorati zilele de celibat. Fiti atenti, obiceiurile se instaleaza foarte repede, fortati-va sa vedeti lumea, sa faceti noi cunostinte, nu va mai ascundeti in spatele fricii de necunoscut, nu va va duce nicaieri.

Sfatul astrologului

S-ar putea sa credeti ca in aceasta luna octombrie nu se intampla nimic, ganditi-va din nou, aruncati o privire in jurul vostru, s-ar putea sa fiti surprinsi de atitudinea uimitoare a unor oameni. Deschideti ochii larg.

Horoscop pentru Gemeni pentru octombrie 2021

Dragi Gemeni, in ansamblu, luna incepe cu inima stransa.Va socheaza unii oameni din jurul vostru, altii au inteles sensul jocului vostru. Incercati totul pentru a obtine o reactie de la ei.

Daca lasati intentionat o situatie sa escaladeze, eforturile dvs. vor iesi fara succes, inainte de a actiona, asa ca ganditi-va de doua ori. La inceputul lunii, relatiile de dragoste nu au stabilitate, apoi in jurul datei de 15 octombrie lucrurile se imbunatatesc semnificativ. De ce sa nu profitati de un climat familial favorabil schimburilor in jurul datei de 22 octombrie, pentru a comunica despre proiecte de tot felul.

Nu asteptati ca lucrurile sa se inrautateasca, rupeti raul de la radacina, cat mai este timp. Daca in relatia voastra ramane ceva nespus, inainte de a lua decizii, incercati sa intelegeti unde este buba. Destul de repede o sa gasiti un punct comun. Unii sunt gata sa va asculte.

Daca sunteti intr-o relatie:

Relatia voastra a avut urcusuri si coborasuri, cu voi este un pic de roller coaster. Te ascunzi in spatele scuzelor, partenerul tau nu aproba, intre voi tensiunea se creste si tu explodezi. O persoana apropiata actioneaza ca intermediar, sfaturile sale sunt pretioase, atmosfera devine mai putin grea.

Daca esti singur:

Se pare ca te indoiesti de tine, eziti la fiecare lucru, la fiecare actiune, asa ca ai incredere putin in tine, nu exista niciun motiv sa te descurajezi. O noua persoana se “loveste” de tine, daca iti place, in loc sa fii suspect, te sfatuim sa mergi dupa ea.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 mai 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Sfatul astrologului

Amanand tot timpul pierzi timp, iar timpul inseamna bani. Nu rata oportunitatile doar pentru ca indoielile tale depasesc orice altceva. Este necesara precautie, dar nu faceti mare lucru din asta.

Horoscop pentru octombrie 2021 pentru Rac

La inceputul lunii, aveti intalniri grozave. Putin suspect la inceput, reusesti foarte repede sa te eliberezi, iti comunici asteptarile si sentimentele. Faceti noi contacte subliniind caldura relatiilor umane, astfel ca va recastigati rapid increderea.

In ceea ce priveste proiectele familiale, incertitudinile sunt foarte prezente, daca ati ales sa inchideti ochii mai degraba decat sa faceti fata realitatii, lucrurile se pot agrava. Discutati, gasiti un punct comun, incercati totul. In jurul datei de 15 octombrie, norocul isi revine. Oportunitatile se dezvolta, din punct de vedere financiar, va gasiti viteza de navigat. Planetele sunt agitate in jurul tau, toamna anunta noi oportunitati.

Daca sunteti in cautarea iubirii, evident ca toamna este momentul perfect pentru a ajunge la fructul dorit. Perioada anunta un echilibru la nivel de dragoste. Obtineti ajutor de la cei din jur daca nu aveti motivatie pentru a finaliza un proiect. Din 18 octombrie, domeniul sentimental gaseste o dinamica buna, profita de ea, fara a uita obiectivele personale.

Daca sunteti intr-o relatie:

Influentele astrale va imping sa optimizati proiectele de cuplu. Calatorii, apartament nou, vrnirea pe lume a unui copil, alegerea este variata, daca mai persista unele indoieli, aveti incredere in voi. Partenerulva respecta pe deplin preferintele. In jurul celei de-a treia saptamani, lucrurile se accelereaza.

Daca esti singur:

Te confrunti cu o mica cearta familiala care te demotiveaza, brusc nu esti dispus sa intalnesti oameni noi, preferi sa te ascunzi in propria ta casa. Te inseli, inceputul lunii anunta noroc. Lucrurile se intampla.

Sfatul astologului

In ciuda unor dezechilibre, astrele va ofera posibilitatea de a va duce la indeplinire proiectele. Daca intampini unele dezamagiri, este pentru o cauza buna, fa-ti timp sa te gandesti la asta, tinand cont de sfaturile celor dragi.

Horoscop octombrie 2021 pentru Leu

Daca sunteti in cautarea unor solutii la problemele dvs., din 13 octombrie le veti gasi, nu inainte. Influentele planetare indica probleme de scurta durata.

In jurul datei de 19 octombrie, atmosfera profesionala este probabil sa devina grea, colegii tai de birou iti dau batai de cap, insa ca un Leu arogant, nu te lasi calcat in picioare, nu-ti ascunzi ambitiile. Ca familie, tu esti cel care rezolva conflictele, luna aceasta ti-ai imbracat roba de mare intelept. La sfarsitul lunii, unele dintre planetele noastre dragi iti trimit vibratii bune, suficiente pentru a-ti permite sa respiri putin, mai ales pentru cei care au acumulat mult stres.

Un cer astral clar peste iubirile tale, fii atent pentru ca se poate intuneca rapid. Acest lucru va permite sa intelegeti ca din partea dvs. trebuie sa faceti eforturi. Aratand imaginatie, gasind argumente solide, puteti schimba o situatie. Un mic avertisment, vointa si determinarea dvs. provoaca putin stres si insomnie.

Daca sunteti intr-o relatie:

Daca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul dvs., nu conteaza, din a doua saptamana a lunii octombrie, lucrurile se linistesc. Esti sub protectie astrala.

Daca sunteti singuri:

Daca va aflati intr-o relatie romantica recenta care pare sa evolueze lent, nu va descurajati, lucrurile se misca in ritmul lor. Pentru altii apar oportunitati, intalnesc oameni noi.

Sfatul astrologului

Ati ales sa fiti  cu persoana care va impartaseste viata, apoi a venit momentul sa faceti concesii, trebuie doar sa renuntati la cateva lucruri pentru a merge inainte.

Horoscop Fecioara pentru octombrie 2021

Luna aceasta esti o Fecioara inteleapta. Sosirea toamnei calmeaza ardoarea Fecioarei, insa Venus planeaza deasupra capului tau, lasand usa deschisa pentru oportunitate si noroc. Nu va este frica de nimic, mai degraba decat sa jucati pe Fecioarele timide, veti prelua conducerea. Revenirea in fata oricaror dificultati este o joaca de copii, esti o Fecioara motivata.

De la inceputul lunii, poti incepe sa te relaxezi, ai mai putin stres chiar daca, din partea vietii tale sentimentale, constiinta te indeamna sa faci eforturi. Cercul familial este in centrul prioritatilor tale, copiii stau la baza fericirii tale. Atmosfera, in general, este respirabila si sanatoasa. Daca aveti in vedere proiecte mari, influenta planetelor este favorabila.

Nu ai timp sa te gandesti la zilele proaste, nu ai timp sa te opresti asupra lor, o atmosfera dulce domneste in viata ta de zi cu zi. Evitand posibile probleme, astrele iti ofera posibilitatea de a construi noi proiecte. A doua saptamana a lunii este favorita.

Daca esti intr-o relatie:

Partenerul tau este reticent in ceea ce priveste o schimbare de proiect, reusesti sa-l convingi. Pasiunea este la inaltime, relatia ta castiga avant, esti pe cai buni.

Daca esti singur:

O situatie incomoda ii face pe prietenii nostri din zodia Fecioara sa fie putin anxiosi si iritabili. Daca nu va faceti timp sa ascultati sfaturile bune ale celor dragi si preferati sa luati decizii impulsive, s-ar putea sa regretati mai tarziu. Deci, ganditi-va la rezolutiile bune pe care le-ati luat recent.

Sfatul astrologului

Daca uneori esti putin confuz, cauta un pic de liniste de la cei din jur. Din momentul in care te simti increzator, nimic nu te mai poate opri.

Horoscop octombrie 2021 pentru Balanta

Te uiti in jos in loc sa te uiti in jur, iti petreci timpul imaginandu-ti o viata fara probleme, cu exceptia faptului ca aceasta exista doar in vise. Luna incepe sub auspicii bune dragi nativi din Balanta, deoarece pasiunea este la cote inalte. Sunteti in cautare, fie la locul de munca, acasa sau la nivel romantic.

Citeste si articolul :   EXCLUSIV! Horoscop pentru noiembrie 2021, cu Ginette Blais. O luna grozava pentru trei zodii

Atragerea atentiei celorlalti va propulseaza in partea de sus a topurilor zodiacale. Esti cam pretentios? In jurul datei de 22 octombrie, din partea inimii, planetele iti dau greutati, este un test excelent de asteptare. La serviciu, pot aparea mici dificultati cu colegii, arata putina diplomatie pentru a calma lucrurile.

Planetele te avertizeaza despre comportamentul neobisnuit pe care il poti avea uneori cu anumite persoane, ca urmare, diferentele de opinie sunt foarte prezente, iubirea sufera. Adoptati o strategie diferita si totul va fi mult mai bune. Daca inceputul lunii este propice reconcilierii, sfarsitul lunii aduce fragilitate iubirilor tale.

Daca esti intr-o relatie:

Partenerul tau se asteapta sa dai dovada de dragoste, deoarece luna aceasta relatia ta este marcata de un dezechilibru.  Va depinde de dvs. sa faceti niste eforturi. Punct pozitiv, reactionezi la momentul potrivit, cuplul tau ramane unit.

Daca esti singur:

Nu lipsesc intalnirile romantice, cu exceptia faptului ca esti dificil. Problema de motivatie sau simpla razbunare? In a doua saptamana sunteti gata sa faceti cunostinte noi, atmosfera este mai buna, sunteti increzator. Nu sunteti imuni la iubire.

Sfatul astrologului

Nu fi morocanos pentru toate si degeaba, nu te bloca pe detalii neimportante. Fii bland, fii diplomatic, totul functioneaza, renunta la starea ta proasta. Bunatatea ta este un atu important in relatiile cu ceilalti.

Horoscop Scorpion pentru octombrie 2021

Luna octombrie anunta o noua deschidere pentru nativi. Domeniul relational este prezentat, esti mai increzator, iar cei din jur simt asta. Astrele va recomanda sa faceti o adevarata intoarcere acasa.

Contactul cu natura este benefic pentru cei mai visatori dintre voi, profitati de ocazie pentru a face plimbari lungi in padure sau pentru a face o retragere linistita. In jurul datei de 14 octombrie viata ta emotionala este bogata. Revoltele neasteptate vor schimba cursul lucrurilor, daca aveti o calatorie planificata, aceasta ar putea fi intarziata. Situatia planetara este favorabila daca sunteti in fruntea unui proiect profesional sau personal. La nivel financiar, toate procedurile administrative (solicitarea unui imprumut bancar sau altul) primesc un raspuns pozitiv.

In dragoste, pentru a evita problemele din relatiile de cuplu, separa sfera privata de sfera profesionala. Fii atent, preocuparile profesionale ar putea avea prioritate fata de relatiile personale. Esti criticat pentru lipsa ta de implicare, reactioneaza acum. Incepand cu 26 octombrie, intalniri improbabile te surprind.

Daca sunteti intr-o relatie:

Luna aceasta nu te vei plictisi ca si cuplu. Intre iesiri, timp liber si munca, de indata ce ai un moment liber, profiti de ocazia de a petrece timpul cu persoana iubita. Discutati despre proiecte viitoare. O forta buna in relatia ta iti ofera incredere in viitor.

Daca esti singur:

Daca ravnesti la cineva, s-ar putea sa te indragostesti mai repede decat te astepti. Luna aceasta nu mai aveti control asupra emotiilor voastre. Cerul tau astral anunta luminisuri frumoase, cu o vreme buna pentru iubirile tale in jurul zilei de 17 octombrie.

Sfatul astrologului

Toamna pare cel mai bun moment pentru a incepe o relatie de dragoste. Daca ai indoieli, invata sa ai incredere in tine, nu mai cauta cele mai mici detalii. Indrazneste intinzand mana spre ceilalti, arata-te asa cum esti, expune-ti starea sufleteasca.

Horoscop Sagetator pentru octombrie 2021

Dragi Sagetatori, sunteti rasfatati de astre, inceputul lunii este destul de calm, din a doua saptamana totul accelereaza sub actiunea planetelor, iubirile voastre castiga avant, campul de lucru este sporit datorita noilor proiecte. Micile dificultati nu vor disparea complet, dar aveti protectie mare de la Jupiter, Marele Benfic, ceea ce reprezinta un avantaj colosal.

Intalnirile pe care le aveti sunt benefice, asteptarile sunt rasplatite, comunicarea se reia daca a fost blocata. La locul de munca, atmosfera este respirabila, colegii tai sunt solidari. Unele schimbari sunt de asteptat in viata personala (mutare, schimbare de regiune sau tara), vorbim apoi de rasturnari pozitive. Daca aveti nevoie de asistenta financiara pentru validarea unui proiect, perioada este favorabila.

Totul merge bine in viata ta amoroasa, esti inconjurat de oamenii potriviti. Esti receptiv la solicitarile iubitei tale, sub actiunea planetelor relatiile romantice sunt intarite. Cand franezi cu ambele picioare, Venus te indeamna sa-ti dezvalui sentimentele. Spre deliciul celor dragi, iesi la lumina.

Daca sunteti intr-o relatie:

Chiar la inceputul lunii, exista mici tensiuni. Pentru ca relatia ta de cuplu sa poata gasi fluiditate, acordeaza-ti viorile. O neintelegere ar putea fi originea unui dezacord, in loc sa te tii de pozitiile tale, sa-ti recunosti vina ar fi mult mai usor.

Daca esti singur:

A treia saptamana este o perioada importanta pentru cei singuri, ceva ce nu ati prevazut vine spre voi. Cineva te-ar putea destabiliza, dragostea iti bate la usa. In ultimele zile ale lunii octombrie s-ar putea sa aveti surprizemari.

Sfatul astrologului

Vin primele ingheturi, aveti nevoie de caldura umana, temperamentul vostru de foc va incalzi atmosfera. Conecteaza-te cu oamenii pe care ii iubesti, arata-le motivatiile tale, nu exista niciun motiv pentru care sa fii dezamagit.

Horoscop Capricorn pentru octombrie 2021

Perioada este favorabila, emotiile sunt intense si puternice, intuitiile tale sunt bune, nu lasi nimic sa treaca. Din 12 octombrie, oportunitatile sunt bune, daca doriti sa va evidentiati creativitatea, vor exista multe oportunitati.

Inca ati ezitat sa incepeti un proiect, renunta-ti la indoieli. Daca la nivel personal intentionati sa schimbati lucrurile, faceti acest lucru fara a va pune la indoiala actiunile din trecut. Viziunea ta despre dragoste este diferita. Pentru a-ti depasi temerile emotionale, planetele iti trimit impulsul necesar, mergi inainte, inveti sa ai incredere. Cercul familial este unit, nu este de asteptat nici o perturbare in luna octombrie. Din punct de vedere profesional, perioada este calma, in timp ce asteapti evolutia pozitiva a situatiei, se produc modificari.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 februarie 2021. Norocul este de partea Varsatorului

Sunteti in defensiva, cu exceptia faptului ca aceasta perioada anunta rasturnari de situatii. Trebuie sa simti ca esti iubit, esti gata sa-ti arati emotiile si sentimentele, te astepti in schimb la putina afectiune. Astrele raspund favorabil dorintelor tale, primesti ca daruri frumoase semne de tandrete. In dragoste luati directia corecta.

Daca esti intr-o relatie:

Partenerul tau pare reticent atunci cand vine vorba de a face planuri pe termen lung, il convingi ca este pentru binele relatiei si functioneaza. Arati o mare forta de convingere, iti intareste relatia. Incepand cu 17 octombrie, proiectele comune se concretizeaza, esti fericit.

Daca esti singur:

Dragi persoane singure in aceasta luna, treceti la o etapa importanta. A fost un drum lung pentru a ajunge la iubire, totusi ti-ai atins obiectivul. Intr-adevar, ambitiile tale te conduc la realizare, esti gata sa faci orice pentru persoana pe care o iubesti. Influenta planetelor te impinge sa te deschizi.

Sfatul astrologului

Octombrie iti rezerva cateva surprize frumoase. Iti imaginezi o viata usoara, fara constrangeri, perioada promite sa fie odihnitoare. Bucura-te de moment. Ramaneti receptiv la oportunitati. Bucura-te de atmosfera dulce care domneste in jurul tau.

Horoscop Varsator pentru octombrie 2021

In ceea ce priveste sentimentele, usurinta si fantezia sunt semnele distinctive ale unei vieti de zi cu zi bogate in emotii. Oamenii spun despre tine, Varsatorule, ca iti lipseste romantismul, se inseala. Fara sa faci niciun zgomot, iti continui drumul, iti atingi obiectivul. Daca intrebarile au ramas fara raspuns, veti primi in cele din urma raspunsuri.

Profitati de aceasta perioada de toamna pentru a intreprinde noi proiecte sau pentru a organiza o excursie. In cadrul relatiilor sentimentale este prezent un echilibru frumos.La serviciu, o incarcatura grea de munca iti scade putin moralul, fie ca te descurci, fie ca iti programezi cateva zile de vacanta. Ca familie, esti ocupat, intre copii si activitatile lor nu te plictisesti niciodata.

Cand decideti sa multumiti persoana pe care o iubiti, sunteti seriosi. Recunoastem ca esti o persoana discreta in sentimentele tale, totusi decizi sa-ti expui sentimentele tale romantice la lumina zilei. Unii sunt surprinsi, altii abia asteptau asta. Viata ta amoroasa castiga avant si este bine pentru tine asa.

Daca sunteti intr-o relatie:

Intre 13 si 17 octombrie sunteti confuz din cauza unei alegeri familiale, partenerul dvs. incearca sa va ajute, sa va sprijine, impreuna gasiti solutii. O racire este asteptata in jurul datei de 25 octombrie.

Daca esti singur:

La inceputul toamnei, celibatarii au nevoie de tandrete, perioada prezice intalniri frumoase. Ai posibilitatea de a incepe o poveste de dragoste, lasandu-te purtat de vibratiile bune ale astrelor. 20 octombrie marcheaza inceputul unei evolutii si sfarsitul celibatului.

Sfatul astrologului

Obtineti ceea ce doriti, deoarece va mpuneti sa faceti acest lucru. Eforturile tale dau roade. Pentru tine este in sfarsit eliberare. Nu ezitati, faceti-va auziti.

Horoscop Pesti pentru octombrie 2021

Mintea voastra rataceste, va lasati purtati de visele voastre. La inceputul lunii, notiunea de usurinta reflecta bine personalitatea ta. In jurul datei de 10 octombrie, se simt schimbari. Situatiile oncerte din dragoste se clarifica, nu mai inotati in ape tulburi, deciziile sunt directe, faceti alegeri corecte.

In jurul datei de 21 octombrie, preocuparile familiale iti ocupa viata de zi cu zi, iti controlezi emotiile, nu mergi cu capul inainte, cauti rapid solutii. In loc sa va repezi in fata televizorului, preferati sa va petreceti serile bucurandu-va de prieteni, organizati mese festive. Luna aceasta prietenii si familia fac parte din balonul tau de confort.

Daca relatiile romantice au fost complicate in ultimul timp, compensati-va asumandu-va unele riscuri. Esti sub protectia planetelor, actiunile tale sunt protejate. In jurul datei de 15 octombrie ati putea lua o decizie radicala. Primesti dovezi de dragoste la care nu te mai asteptai.

Daca sunteti intr-o relatie:

Ca si cuplu, reusiti sa va eliberati de anumite constrangeri. Partenerul tau apreciaza noul tau mod de gandire, chiar daca nu prea e de acord cu alegerile tale. Pentru a face fata dezacordului, gasiti un punct comun. Din 17 octombrie s-a intors calmul, viata ta de familie isi recapata culorile. Atmosfera este dulce.

Daca esti singur:

Pentru tine, nu exista nicio graba, alegi sa-ti iei timp daca esti in cautarea unui suflet pereche. S-ar putea ca o situatie neprevazuta sa va rastoarne planurile. Dragostea a decis sa te viziteze. Perioada este pozitiva, creezi legaturi, esti fericit.

Sfatul astrologului

Deciziile pe care le luati va conduc la situatii noi. Nu pierde din vedere obiectivele pe care ti le-ai propus, mergi inainte in ritmul tau. Este bine sa strici oamenii pe care ii iubesti, dar nu te uita pe tine insuti.

Autor