Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii sunt sustinute de astre, totul merge struna.

Horoscop 7 septembrie, cu Neti Sandu. Astrologul PRO TV ne spune ce ne-au pregatit astrele. Potrivit stirileprotv, unele zodii sunt protejate de astre.

Horoscop 7 septembrie, cu Neti Sandu:

BERBEC

Poate mai schimbati ceva prin casa, va puneti rezervele financiare la bataie ca sa creati mai mult spatiu si un plus de confort. E ceva nou de facut la serviciu si fie va apucati acum, fie dupa ce va-ntoarceti din concediu ca trebuie lucrat cu atentie si sa pastrati ritmul.

TAUR

Poate va mai faceti niste analize medicale, sa stiti exact cum stati, ca sa nu lasati sa se acutizeze vreo boala. Sunt chestiuni care tin de munca in particular si care se cer – urgent rezolvate, ca angajatorul nu poate s-astepte a la longue si va someaza sa ziceti DA, sau NU.

Publicitate

GEMENI

Relatia cu partenerul de cuplu o sa se destinda si o sa va bucurati de armonia vietii in doi si poate vine si un copilas, chiar daca mai aveti copii. Va pregatiti de o relansare, poate e un proiect care va da sperante si o sa patrundeti poate, in alte medii, o sa va extindeti aria de influenta.

Citeste si articolul :   Horoscop 28 iunie 2020, cu Neti Sandu. Vesti uriase pentru 3 zodii

RAC

Poate dati de o cazare ieftina pe undeva si n-o sa ratati ocazia sa va duceti cateva zile la aer curat. O sa faceti niste achizitii, poate va pregatiti de scoala, va si-nscrieti, o fi de dat si vreun interviu, ca sa eliminati concurenta, sa fiti admisi.

LEU

Va preocupati de scoala, de cursurile copiilor, de rechizite si ce stiti ca mai au nevoie – ca sa nu alergati – dupa. E o modificare a salariului, sa speram ca e o crestere, pot fi niste suplimente si care sa condimenteze frumos fondul de rulment al familiei – o sa vedeti azi, zilele astea.

Publicitate

FECIOARA

E o infuzie de capital, la voi, e o sursa de finantare si o sa va descurcati cu toate cheltuielile acestei perioade. Apar noutati, se si rezolva probleme mai vechi si o sa va apucati de acele proiecte care-asteapta de multa vreme sa va etalati toate calitatile, deloc putine.

BALANTA

O sa va bucurati de unele privilegii din partea unor sefi, a unor autoritati si o sa fie un crescendo emotional. Sunt lucruri la care visati, probabil, de anul trecut si-abia acum se-ntampla si o sa lucrati de zor pana va echilibrati din toate punctele de vedere.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 noiembrie 2020. Pestii sunt pe drumul catre succes

SCORPION

Se poate sa va gasiti ceva de lucru in particular si sa va sporiti veniturile de-acum incolo. O aparitie – surpriza! Pot fi o persoana, sau un cuplu si o sa puneti bazele unei afaceri care-o sa v-aduca niste castiguri consistente.

SAGETATOR

E posibil sa-ntalniti pe cineva care sa fie pe lungimea voastra de unda si sa construiti o relatie de toata frumusetea.
Poate faceti niste achizitii care sa va creeze un confort sporit acasa, asta ca sa fiti pregatiti pentru lucratul de acasa, ori pentru scoala online – eventual.

 CAPRICORN

O iesire la rampa cu ceva nou care sa fie cartea voastra de vizita si o sa faceti furori. E posibil sa mai dati o fuga la mare, la munte, si in strainatate, se poate si sa cultivati vechile relatii de familie, sau amicale si sa va revigorati.

VARSATOR

O problema de sanatate se cere urgent rezolvata ca sa va puteti folosi tot potentialul, sa fie cu succes. Se poate sa luati o decizie referitoare la banii din cont si poate-i investiti in ceva, o sa va luati o casa, o masina, sau poate-ncepeti o afacere, ceva se-ntampla.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 mai 2023. Gemenii trebuie sa fie mai increzatori

PESTI

Poate-o sa va-mpacati cu cineva care s-o fi suparat, din cine stie ce motive, poate s-a apelat si la judecatori, si-acum va-mpacati. O reusita, poate semnati un contract care o sa va asigure un venit suplimentar si sa fie un confort de-aici incolo, o stabilitate financiara.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.