Lidia Fecioru, Regulile care iti schimba viata

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit la Antena 3 care sunt regulile pe care trebuie sa le respectam in fiecare zi pentru a ne imbunatati viata si starea de spirit.

“Odihna.

Nu am reactii agresive pentru ca am dormit bine noaptea. Este foarte important somnul. Seara, cand se culca, oamenii ar trebui sa isi elibereze gandul. Sa te gandesti la ceva frumos. Exista meditatia, o putem face inaintea somnului, ca sa ne putem elibera. E normal sa avem ganduri, trairi, sa iti faci planuri. Si atunci facem acest exercitiu de a medta un pic. Ne ajuta o baie, un ceai de plante aromatice. Uleiuri aromate pentru a ne face un msaj usor la talpi. Sau chiar sa ne dam cu ulei aromat pe langa ureche, de pilda mirul. Si toate uleiurile esentiale. Avem purificatoarele de aer din casa in care punem picaturi din ulei de plante. Baia cu uleiuri esentiale.

Compasiune.

Publicitate

Sa avem compasiune de sine – de a te ierta pe tine. Pana la urma suntem doar oameni si avem de invatat multe in viata. Si avem nevoie prin compasiune sa vedem partea buna din oameni. Dar trebuie sa ne punem o granita a compasiunii, pentru ca te duci in extrema si incepe sa iti fie mila de tine.

Citeste si articolul :   Cele mai inteligente semne ale zodiacului

Daruire.

Trebuie sa stim sa daruim si cei care daruiesc sa stie sa primeasca. La un moment dat vei obosi dand.

Gandirea.

Ce-i dam voie mintii sa exploreze si cat sa exploreze si cat sa ne conduca. Pentru ca mintea ne minte. Sa nu stam foarte mult pe ganduri, asta e cel mai important. Pentru ca vom rascoli foarte multe sentimente, stand foarte mult pe ganduri. Pierdem oportunitatea, ne pierdem interesul. Sa gandim mai putin.

“Noi trebuie sa eliberam interiorul nostru de otravuri, pe care noi le pastram acolo, le inmagazinam”

Rabdare.

In toata graba in care noi ne ducem, rabdarea ne va da acel bob zabava, cum ii spun eu. Sa lasam sacii din spate si sa ne luam un moment de ragaz.

Detasarea de trecut.

Trecutul il cunoastem, nu l-a intors nimeni, niciodata, inapoi. Regretele, supararile, parerile de rau nu isi mai au rostul. Trecutul nu mai exista, ai pus lacat pe el. Pentru ca daca ne gandim prea mult la trecut nu vom putea savura prezentul.

Citeste si articolul :   Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici: De ce nu iti gasesti sufletul-pereche.

Meditatia.

E foarte important, chiar daca ascult o muzica rock care pe mine ma detaseaza de tot ce inseamna imprejurare. La fel poti sa asculti o muzica populara sau melancolia. Dar exista acea granita, sa nu ii dam voie sa ne incarce foarte mult.

Schimbarea.

Trebuie sa ne schimbam foarte mult pe noi, pentru ca nu ne poate schimba nimeni. Trebuie sa traim momentele. A trai in prezent. A trai azi, aici. Poate ca saptamana viitoare nu mai am posibilitatea sa fiu aici. Noi trebuie sa eliberam interiorul nostru de otravuri, pe care noi le pastram acolo, le inmagazinam. Ura, lacomia, amagirea. Atat de mult ne uram pe noi insine si in interiorul nostru cresc aceste sentimente. Daca interiorul nostru va fi plin de ele, tot ce am vorbit este 0.

Sa nu tinem la suparare.

Sunt suparata maxim trei minute si dupa aceea ma apuca rasul. Nu tin suparare. Am invatat sa spun iarta-ma. Si nu mai tin mortis sa am dreptate. Nu am dreptate tot timpul, nu sustin chestia asta. De foarte multe ori intrii in polemica cu oameni goi pe interior. Nu are rost sa iti irosesti nervi, stresul, sa convingi pe cineva. Lasa-l, ca va trece timpul si va invata lectiile. Pentru ca te incarci cu sentimente negative.

Citeste si articolul :   Lidia Fecioru, ce trebuie sa faci pentru inbunatatirea destinului.

Sa ai umor. Umorul ne salveaza de foarte multe ori. Cand vezi ca ai o presiune, o tensiune, sa scoti partea asta. Simtul umorului intotdeauna l-au avut oamenii foarte dezvoltati”, a spus Lidia Fecioru pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.