Lidia Fecioru, ce trebuie sa faci pentru inbunatatirea destinului.

Lidia Fecioru ne prezinta citeva sfaturi karmice esentiale pentru a ne putea inbunatati destinul, pentru a scapa de pacatele mostenite de la parinti si a nu le da mai departe copiilor.

Trebuie sa avem intelepciunea de a percepe ce avem noi de indreptat din karma precedenta, pentru ca mostenim jumatate din ea, si ceea ce construim noi pentru copiii nostri care duc karma mai departe. Este foarte important ca, pe cat putem, sa indreptam din karma. Iar cum timpul nu este foarte generos cu noi, trebuie sa invatam sa face ACUM lucrurile, sa nu le mai amanam, a explicat Lidia Fecioru, la Antena 3.

“Karma ne iubeste atunci cand o iubim si noi. Nu exista sa urasti si sa ti se intoarca iubire inapoi.”

Orice amanare inseamna nerezolvare!

Publicitate

De aceea de multe ori dam de situatii in care se spune – asa cum a avut maica-sa sau taica-su, asa are si copilul.

Pacatele parintilor le duc copiii, a spus si Mihai Voropchievici.

Asta este karma care vine si nu o indreptam, a completat si Lidia Fecioru. De ce sunt copii care au iesit din doi parinti dependenti de alcool, cu probleme si ies copii minunati care ajung oameni buni cu functii inalte? Pentru ca au inteles ca trebuie sa isi schimbe destinul, karma.

Citeste si articolul :   Astrolog Mariana Cojocaru: Ce spune luna in care te-ai nascut despre soarta si destinul tau

Copiii abandonati cand sunt infiati isi schumba viata si karma mostenita de la cei care le-au dat viata. Universul face chestia asta fara sa ne dea explicatii.

Cum gestionam dorinta de razbunare

Cand ne dorim razbunare incepem sa fim negativi si sa ne incarcam cu lucuri rele si incepe sa ne mearga prost. Spune de multe ori, domnule, de cand m-am certat cu X nu mai imi merge nimic! Dar asta pentru ca te-ai intors pe negativ si nu mai pozitivezi nimic.

Este bine sa invatam de la copii care se cearta, se bat dar se impaca repede.

Cum ne-am negativat un pic – de frustrare, de rautate, de razbunare, de invidie, foarte greu mai devenim pozitivi.

Analizati ce castigati din razbunare in conditiile in care nu va va fi mai bine, pe termen lung. E doar o satisfactie de moment razbunarea… Lasa-l cu Dumnezeul lui pentru ca vine destinul, vine Universulsi echilibreaza lucrurile! – este sfatul bionergoterapeutului Lidia Fecioru.

Sa nu uitam ca nu vom plati decat ce este pe drept facut! Daca e pe strambaciune Universul nu va rasplati niciodata. Si totul aici, in aceasta viata – si primim plata si dam plata. Sa nu lasam sentimentele de razbunare sa ne stapaneasca sufletul!

Citeste si articolul :   Gandurile tale iti formeaza destinul - confirma fizicienii

Iertarea este cea mai mare eliberare!

Iertarea il poate face pe celalat sa inteleaga ca a gresit. Daca celalalt nu accepta scuzele si iertarea nu merita sa te mai gandesti la el. Rupe-ti gandul si mergi cu Dumnezeu!

Ne putem lasa in voia karmei? Ei bine, trebuie sa tinem cont de faptul ca Dumnezeu isi face lucrarea pana la om, cand El se opreste si da voie liberului arbitru sa se manifeste. Este alegerea omului de a face pasul sau de a nu il face. De aceea este bine sa decidem fara a ne lasa influentati de altii.

Viata e foarte simpla, oamenii si-o complica. Daca oamenii nu si-ar ridica ziduri intre ei, ar fi exceptional!

Cum se plateste karma?

Si raul si binele este identic din punct de vedere al platilor karmice, si daca ai primit rasplata si daca ai dat rasplata – avertizeaza Lidia Fecioru.

Karma vine ca un tavalug de 9 ani din urma, e ca blestemul. Daca nu constientizam in viata ca avem de schimbat ceva, e ca tavalugul, se tot rostogoleste peste noi si neam.

Citeste si articolul :   Ce trebuie sa faci de Florii ca sa ti se indeplineasca dorintele

Totul vei plati pe loc, in viata asta, o sa apara oameni in viata ta care special te vor ajuta sa iti cureti karma. Exista casnicii nefaste pe o perioada foarte scurta… ori alte intamplari ale sortii. Nimic nu e intamplator. Nu stiu cine tine contabilitatea lui Dumnezeu, dar tare mi-ar place sa il cunosc – a mai glumit Lidia Fecioru in stilu-i caracteristic.

Cel mai pretios sfat atunci cand vine vorba de karma: ascultati-va sufletul, nu incercati sa copiati, nu incercati sa pacaliti soarta si karma, ca nu merge!

Daca esti nemultumit de viata pe care o ai schimba in tine ceva nu cauta la celalat.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.