Camelia Patrascanu, Horoscop 6-12 septembrie 2021. Luna Noua schimba destine si aduce fericire pentru mai multe zodii

Horoscop 6-12 septembrie 2021. Astrologul Camelia Patrascanu vine cu vesti noi pentru zodii. Luna Noua aduce multe surprize, potrivit Antena 3.

Horoscop 6-12 septembrie 2021., cu Camelia Patrascanu

Berbec

Pentru Berbeci urmeaza un inceput de saptamana foarte bun, sunt foarte bine mobilizati, foarte clarificati in legatura cu ce au de facut pentru drumul lor de reusita, profesional. De aceea, marti pot lua chiar niste schimbari spectaculoase, de ritm, de lucru, de echipa, de colegi sau chiar de munca sau de domeniu. Si o tin asa toata saptamana cu foarte multe dezbateri si argumentari, miercuri si joi. Stau foarte bine sub aspect relational in sensul ca isi deschid culoare, au contacte bune, oameni binevoitori, iar in weekend odihna meritata.

Taur

Taurii sunt foarte creativi si ingeniosi, iar la inceput de saptamana pot avea ideea unei afaceri noi, care se bazeaza pe ceva ce le place, un talent sau un hobby. Iar Luna Noua de marti le da un imbold. Asa ca miercuri, joi si chiar vineri au toate motoarele pornite ca sa puna in practica curajul, elanul, entuziasmul pe care l-au avut la inceput de saptamana. Se pare ca au si cu cine, si cu ce asa ca ar fi pacat sa nu faca lucruri. In weekend, fie lucreaza cu cineva, fie tin cont foarte mult de partener sau au niste intalniri foarte spectaculoase.

Gemeni

Inceputul de saptamana si Luna Noua din Fecioara ii intareste, ii mobilizeaza altfel pentru ce au de facut. Poate ca nu schimba nimic, dar atitudinea lor, curajul lor si taria, vointa, se schimba cu adevarat, in sens pozitiv, asa ca sunt mai determinati sa faca lucruri spectaculoase. Si ii tine acest entuziasm si in a doua jumatate a saptamanii: joi, vineri. Sunt in continuare incantati de lucrurile pe care vor sa le faca. In weekend muncesc, de asemenea. Poate e bine sa se gandeasca un pic si la sanatate, totusi.

Rac

Un inceput de saptamana foarte bun, o Luna Noua in Fecioara care vine cu multe discutii, dezbateri, sedinte. Ca si cand ar fi un brainstorming, dar poate ei doar aduna datele ca sa vada puzzle-ul. Cu cine lucreaza, cum lucreaza, cum fac altii, sa puna cap la cap niste date pe care le au. Si e foarte bine ca se intampla asa. In a doua jumatate a saptamanii, joi si vineri, isi centralizeaza toate datele si vad ce e potrivit pentru ei din tot ce au de facut, de rezolvat. Se pare ca sunt foarte indarjiti sa rezolve niste lucruri. In weekend, dragoste, tandrete, poezie.

Citeste si articolul :   Horoscop 5 - 11 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Bucurie mare pentru trei zodii

Leu

Pentru Lei, saptamana incepe cu planete foarte bune si o Luna Noua in zona banilor, bani castigati altfel sau din alte lucruri. S-ar putea sa descopere o noua nisa pentru ei. Sau au niste abilitati, niste capacitati pe care poate nu le luau foarte mult in seama, dar li se cer serviciu si le pun la treaba. De aici, o noua perspectiva de colaborare serioasa si bani foarte frumosi. Au clientela, asta descopera joi si vineri. Stiu cui sa se adreseze, cu cine sa lucreze, cine le sunt furnizorii, care cum se asambleaza toate mecanismele pentru a scoate bani din aceasta noua directie. Si este valabila pentru toata lumea, indiferent de varsta. In weekend cu familia si se mai pot discuta niste lucruri si afaceri in familie.

Fecioara

Saptamana incepe bine pentru ca e Luna Noua in semnul lor zodiacal, deci sunt si mai motivate decat toate zodiile si mai energizate sa iasa la rampa, sa straluceasca, sa aiba curajul sa initieze niste lucruri tocmai pentru a-si arata capacitatile lor extraordinare. Si acest curaj le depaseste, e adevarat, niste limite. Acele limite care le dadeau rusine, timiditate, neincredere sunt spulberate pentru ca au atat de multe planete, mai ales in a doua jumatate a saptamanii in zona banilor, castigului si succesului incat e pacat sa nu se mobilizeze. Si chiar asta se intampla miercuri, joi si vineri. In weekend le merge mintea pe roate pentru afaceri.

Balanta

Balantele au o Luna Noua in Fecioara, semn ca poate cantaresc in primele doua zile ale saptamanii ce sa lase, ce sa pastreze, cu cine sa mai lucreze, cu cine nu, ce proiecte sa mai deruleze, ce nu, ce mai pot face ele si ce trebuie sa ii lase pe altii. Cu alte cuvinte, au de facut o triere foarte serioasa si trebuie sa isi cunoasca fortele, dar si cheful. Asa ca joi si vineri sunt in forma si merg doar pe directiile care le plac. Bani in weekend.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 august 2020. Gemenii reusesc in tot ce isi propun

Scorpion

Pentru Scorpioni este foarte buna aceasta Luna Noua in zona publicului, mai ales cei care lucreaza cu publicul sau pentru public sau vand marfuri si au nevoie de clientela. Luna Noua le da o idee despre cum sa se apropie de oamenii sau furnizorii de care au nevoie. Si isi creeaza niste mecanisme prin care pot genera relatii, contacte si o plasa de atentie. Sunt foarte atenti si discreti joi si vineri pentru a-si pune la punct niste planuri sau pentru a regla niste colaborari care poate le-au scapat din mana. In weekend sunt in continuare centrati pe lucrurile pe care le au de facut, se ocupa mai putin de casa si mai mult de ale lor.

Sagetator

Pentru Sagetatori, inceputul de saptamana si Luna Noua din Fecioara aduce putere si conducere, leadership. Sunt foarte fermi, autoritari si foarte intrasigenti. Dar asta este bine, mai ales daca se pricep foarte bine la o treaba si nu se lasa ei mutati de altii, nici convinsi ca ar trebui sa fie facute altfel decat vor ei sa faca lucrurille. Iau decizii, hotarasc si sunt eficiente financiar acele decizii si merg pe mana lor. Au suporteri si parca toata lumea ii asteapta sa conduca lucrurile si de aceea joi si vineri au foarte multa lume alaturi de ei, cu incurajari. In weekend, odihna.

Capricorn

Pentru Capricorni, Luna Noua in Fecioara aduce noi planuri, unele sunt ajustate, altele sunt insa schimbate radical, mai ales daca ajung in incidenta unor reguli, legi si nu mai pot functiona cum si le-au imaginat ei. Trebuie sa le ajusteze. Foarte bune legaturi, la inceput de saptamana, cu strainatatea, vesti foarte bune si chiar propuneri foarte ofertante. Poate chiar si sefii se gandesc sa ii promoveze pe Capricorni sau sa le dea mai multe sarcini. Aceasta importanta creste in a doua jumatate a saptamanii, joi si vineri se confirma niste banuieli sau informatii si sunt in plina forta de conducere. In weekend isi savureaza succesul.

Citeste si articolul :   Horoscop 8-14 martie 2021. Trei zodii vor avea o saptamana plina de vesti bune

Varsator

Pentru Varsatori, Luna Noua din Fecioara poate sa aduca un succes financiar ca ecou al unor lucruri bune pe care le-a facut in trecut. Li se recunosc competentele, eforturile, capacitatile, talentele si de aici pot veni propuneri sau dezvolta ei ceva. Pe de alta parte, cei care colaboreaza cu persoane foarte bine pregatite, pot avea mari beneficii de pe urma acestor persoane carora le si recunosc capacitatile. Iar lucrurile ies bine, mai ales financiar, datorita acestor oameni care apreciaza Varsatorii sau Varsatorii colaboreaza cu oameni capacitati. Noi proiecte si chiar acte foarte bune joi si vineri. Lucreaza si in weekend pentru ca au alimentare energetica.

Pesti

Pentru Pesti, inceputul de saptamana si Luna Noua sunt in zona imaginii publice si a relatiilor. Isi pot schimba look-ul, isi pot schimba stilul sau abordarea. Stiu ce forte au, ce putere au si merg foarte sus cu aceste forte pe care si le aduna. A doua parte a saptamanii, joi si vineri, este fructuoasa si din punct de vedere financiar, dar continua cumva aceasta ranforsare in fata altor si cumva isi negociaza foarte bine onorariile sau lucreaza pentru niste castiguri care stiu ca vor veni. In weekend, pot face drumuri, calatorii sau lucreaza la proiectele lor de viitor.

 

Autor