Marcel Ciolacu anunta prioritatea PSD: „Fara penali in functii publice”

Marcel Ciolacu, Presedintele PSD, a anuntat care sunt prioritatile legislative ale partidului in noua sesiune parlamentara. Prioritatea „zero” a partidului este adoptarea proiectului USR PLUS – „Fara penali in functii publice”.

„Prioritate zero, proiectul de lege „Fara penali in functii publice”, astfel incat dupa promulgarea legii, domnul prim-ministru penal condamnat sa organizeze referendumul in care romanii sa se exprime daca doresc penali in functii publice. Sunt ferm convins ca romanii, peste 90%, nu doresc penali in functii publice. Le cer liderilor de grup si conducerii Senatului, si domnului Barna si domnului Ciolos sa introduca pe ordinea de zi in prima sedinta a Senatului proiectul”, a declarat Marcel Ciolacu.

Articolul continuă după reclame

Alte prioritati legislative anuntate.

„O sa venim la 1 septembrie cu mai multe pachete de legi, mai ales in zona economica. Amendamente la legea consumatorului vulnerabil pentru extinderea si cresterea ajutorului si reducerea TVA-ului. Scumpirea energiei si a gazelor este si in zona economica. Scumpindu-se energia, vom avea importuri mult mai mari. Deficitul comercial va fi si mai mare, iar presiunea pe euro va fi una si mai mare. Romanii vor avea o problema si cu locurile de munca pe care si le vor pierde. Salariul minim in functie de studii, vechime si calificare astfel incat salariul sa fie platit corect. Acordarea de stimulente financiare pentru cresterea productiei aici in Romania. Un program strategic pentru produsele agricole”, a mai declarat presedintele PSD.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.