Dragos Patraru a rabufnit: “Iohannis trebuie pus sub acuzare pentru crime impotriva umanitatii”

Dragos Patraru, realizatorul emisiunii ”Starea Natiei”, sustine ca presedintele Iohannis este ”un fel de Sosoaca pe invers”, iar dupa ce se termina nebunia ar trebui pus sub acuzare pentru crime impotriva umanitatii in gestionarea crizei Covid.

“Nu pare ca avem vreo mare urgenta, din declaratiile presedintelui. Sedinta de urgenta pusa azi la 17,30, dupa declaratiile de ieri. Mhm, acolo, ceva restrictii de luni, noaptea, vacanta scolara tot de luni, pare ca Iohannis si-a asumat inca niste zile cu cate 500 de morti. Unde-au fost atatea, ce mai conteaza inca 2000 de morti acolo, nu?

Desi el, presedintele, a spus in iunie ca am invins pandemia, iar prim-ministrul a declarat pe 24 august ca valul al patrulea va fi pantaloni scurti, nimic din ce n-am vazut pana acum, Iohannis a repetat azi ca oamenii sunt de vina pentru situatia actuala.

Nu mai zic de imbecilitatea acestei sedinte. Practic, Iohannis a stat de vorba acum pentru a gasi solutii fix cu aia despre care a zis ieri ca sunt vinovati pentru ca mor atat de multi romani. A discutat cu piromanii despre cum ar putea fi stins focul pus de ei. Dar logica a fost ucisa de ceva timp in procesorul prezidential.

Iar gluma aia proasta cu ”nu degeaba am venit cu masca” mergea s-o faceti la congresul PNL, domnule iresponsabil.

Citeste si articolul :   Iohannis transmite ca este alaturi de cei care au suferit la Neamt si ataca PSD, pe fondul tragediei

A, da, si prostia asta, ca vaccinul te scapa de boala! Nu, nu te scapa de boala, inteligentule! Te ajuta mult vaccinul, in sensul ca iei boala mai greu, o dai mai departe mai greu, ai sanse mult mai mari sa scapi cu o forma usoara sau medie, daca faci boala, in cele mai multe cazuri nu mori chiar daca faci o forma grava, de-astea. Deci, un fel de Sosoaca pe invers este acest habarnist Klaus Iohannis. Ce sens mai are sa te lupti cu fake-news-urile cand presedintele tarii este un izvor nesecat de stiri false. Vai de noi!

Dupa ce se termina nebunia, acest om trebuie pus sub acuzare pentru crime impotriva umanitatii in gestionarea crizei Covid. A, stai, ca am uitat, nu mai avem Justitie, s-a dat ordinul ala pe unitate…

Mai multe, de la 22,30, la Starea natiei. Cu Stefania Circu. Pe Prima TV. Aveti grija de voi! Vaccinati-va!”, a scris prezentatorul pe pagina de Facebook.

Citeste si articolul :   Verisoara Corneliei Catanga, prima declaratie dupa inmormantarea artistei: „A fost inmormantata ca un caine."

Autor