Marcel Ciolacu, reactie acida dupa scandalul de la PNL Timisoara: Niste circari si martafoi

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a reactionat dur la adresa Partidul National Liberal, dupa scandalul care a izbucnit la alegerile pentru sefia PNL Timisoara.

„Voi sunteti urmasii Bratienilor? Niste circari si martafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semanat: PNL – partidul sau, a ajuns sa faca alegeri cu politia la usa! Simulacrul alegerilor de la PNL Timis este imaginea perfecta a acestui partid de terchea-berchea si mate-fripte cu foamea-n gat care au lasat Romania neguvernata, doar pentru a-si cara ei pumni in cap in disputele lor interne”, a spus Marcel Ciolacu intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Presedintele PSD spune ca este si mai grav faptul ca „acesti iresponsabili ar trebui sa se ocupe de destinele tarii! De economie, de pandemie, de educatie!”.

„In timp ce ei se imbrancesc si se injura ca la usa cortului pentru ciolan”, s-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, iar Vama Giurgiu este blocata de sute de turisti care se intorc in tara. „Si sunt doar cateva dintre adevaratele probleme ale romanilor! Sunteti decuplati de realitate”.

Un scandal urias cu imbranceli si acuzatii a avut loc sambata in fata cladirii in care se desfasoara alegerile pentru conducerea filialei PNL Timisoara. Potrivit informatiilor, scandalul ar fi izbucnit dupa ce mai multi liberali nu au fost lasati sa intre in sala.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.