Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, s-a casatorit cu milionarul Claude Senhoreti. Primele imagini

Povestea de dragoste dintre Alina Vidican si Cristi Borcea este de mult incheiata. Fosta doamna Borcea si-a gasit iubirea acum in bratele unui milionar de origine braziliana. Cei doi sunt impreuna de patru ani, iar pe data de 26 august au facut o nunta cu mult fast.

Alina Vidican s-a casatorit cu Claude Senhoreti. Cum a aratat marele eveniment

Alina Vidican si Claude Senhoreti au ajuns in fata altarului si au spus un mare „DA” care a fost o marturie a iubirii care exista intre cei doi. Iata ca, dupa patru ani in care clipele petrecute impreuna si momentele de neuitat i-au unit puternic, acestia au als sa isi organizeze nunta la care au fost prezenti cei mai apropiati prieteni.

De meniuri si de cum a aratat marele eveniment s-a ocupat chiar Alina, care a avut grija ca fiecare detaliu sa fie la locul lui. Fosta sotie a lui Cristi Borcea a purtat o rochie de mireasa superba, de tip sirena, cu care a facut senzatie. Claude, milionarul brazilian caruia ea a ales sa-i devina sotie a fost la patru ace si a publicat mai multe imagini de la nunta, ca fanii sa poata vedea cat de frumos a fost evenimentul.

Citeste si articolul :   Fosta sotie alui Cristi Borcea se marita din nou.

Nunta a avut loc in cadrul unuia dintre cele mai exclusiviste localuri din Florida, iar invitatii s-au delectat cu meniuri diversificate, care au continut mancare cu specific din mai multe zone ale lumii: Italia, Romania, Brazilia si America.

Potrivit cancan.ro, pretul unui meniu incepe de la 12.279 de dolari pentru 50 de invitati. Astfel, meniul pentru un invitat porneste de la 246 de dolari!

Spre seara, Alina Vidican a renuntat la rochia de mireasasi a inlocuit-o cu una ceva mai lejera, care i-a conferit lejeritatea de a dansa asa cum si-a dorit ea. A renuntat la voal si si-a prins parul intr-un coc. Invitatii si cei doi miri au petrecut pana dimineata, timp in care s-au simtit foarte bine si au dansat pana nu i-au mai tinut picioarele.

Cum s-au intalnit Alina Vidican si Claude

In plus, iubitul Alinei i-a cumparat o masina care costa mai mult de cateva sute de mii de euro, pentru a marca momentul special.

Citeste si articolul :   Un barbat din Romania spune ca este fiul nelegitim al printului Charles. Romanul a mers la Palatul Buckingham pentru a-si cere drepturile.

„Ne-am intalnit acum mai bine de patru ani in urma la deschiderea a Porsche Tower din Miami. Am vazut-o pe Alina de departe, nu a fost greu sa o vad, ea era cea mai inalta de acolo si cea mai frumoasa din tot locul.

M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervata. Dar cand am inceput sa vorbesc despre masini, lucrurile s-au imbunatatit.’, a povestit Claude.

Am descoperit ca are o pasiune pentru masini, amandoi conduceam un Porsche 911. In acea noapte, a trebuit sa plec devreme pentru a sta cu copiii mei, dar a doua zi, la 6:30 dimineata, i-am trimis un mesaj si am invitat-o la un brunch din ziua aceea.

Atunci ne-am dat seama ca ne indragostim unul de celalalt, pentru ca avem atat de multe in comun. Am decis sa fim discreti pana cand ne-am hotarat sa ce casatorim.’, a continuat actualul sot al Alinei Vidican.

Autor