Fosta sotie alui Cristi Borcea se marita din nou.

Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, se pregateste de nunta cu milionarul brazilian pe care l-a cunoscut in Miami. Barbatul este pilot de curse.

Alina Vidican se marita din nou la 5 ani dupa divort! Fosta doamna Borcea duce o viata fericita in Florida, unde l-a si cunoscut pe noul ales al inimii sale.

Ea si logodnicul milionar, Claude Senhoreti, au stabilit deja primele detalii ale fericitului eveniment care va avea loc in America chiar in aceasta vara

Claude Senhoreti a fost cel care a facut anuntul despre casatorie. Cei doi au stabilit data nuntii, aceasta va avea loc pe 26 august.

”Ne vom casatori foarte curand si suntem foarte incantati! 26 august, anul acesta! Alina se ocupa cu o companie de organizare de nunti de tot ce este nevoie si sunt sigur ca va fi minunat.

Luna de miere va fi hotarata in curand, nunta este la mijlocul sezonului de curse, asa ca poate fi chiar pe pista (rade, n. red.) Glumesc cu asta, ca daca cer asa ceva ma va ucide”, a declarat milionarul pentru fanatik.ro.

Citeste si articolul :   Mihaela Borcea, aparitie ULUITOARE. Cum s-a filmat fosta sotie a lui Borcea alaturi de noul iubit

Logodnicul Alinei Vidican a vorbit si de o posibila sarcina a acesteia.

„Noi avem copii. Eu ii am pe Filipe, 22 de ani, si pe Pedro, de 20, Alina pe Alex si pe Gloria, dar poate in viitorul apropiat, cine stie, ne gandim la copii”, a mai spus Claude Senhoreti pentru sursa citata mai sus.

Pilotul de curse e originar din Brazilia, are mai multe afaceri in America. Cei doi s-au cunoscut gratie pasiunii lor comune: masinile.

”Ne-am intalnit acum mai bine de patru ani in urma la deschiderea Porsche Tower din Miami. Am vazut-o pe Alina de departe, nu a fost greu sa o vad, ea era cea mai inalta de acolo si cea mai frumoasa din tot locul.

M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervata. Dar cand am inceput sa vorbesc despre masini, lucrurile s-au imbunatatit”, a povestit el.

Cei doi s-au revazut apoi, si-au dat seama ca se indragostesc unul de altul pentru ca au foarte multe in comun.

Citeste si articolul :   Radu Tincu, cunoscut medic roman, anunta dezastrul in plina criza: "Aceasta va distruge sistemul medical romanesc"

”Am decis sa fim discreti pana cand ne-am hotarat sa ne casatorim”, a mai explicat Claude, logodnicul Alinei Vidican.

”Toate afacerile mele de astazi, in afara de unele proprietati imobiliare, sunt legate de masini si sporturi cu motor. Grupul Sienna Motors are ca domeniu de activitate masini exotice si clasice, Speed51 Motorsports (magazin de motoare de performanta, cursa si reparatii), Speed51 Collision & Paint (caroserie si vopsitorie)”, a explicat logodnicul Alinei Vidican.

Autor