Monica Pop a rabufnit: “Numai penali”

Monica Pop este revoltata pe comportamentul premierului.

“Trebuie schimbat un singur cuvant. De la fara penali, la numai penali, pentru ca asta se intampla. Deci, clar sloganul trebuie sa arate asa: Numai penali in politica, pentru tot ceea ce au facut in utima perioada.

Citu primeste nota cea mai proasta. Nu pentru faptul ca s-a intamplat ce s-a intamplat atunci, ci pentru ca a pledat nevinovat si ca nu a spus. Este inadmisibil lucrul acesta. Trebuia sa gaseasa o formula, sa arate si sa spuna. Faptul ca spune si acum ca este o contraventie, e ceva revoltator. La coma alcoolica e contraventie.

El e cu nota cea mai mica, si apoi toti cei din jurul lui, pentru ca uitati-va ce fac. Deci asta cu Numai penali, trebuie sa apara maine peste tot, ca sa inteleaga ca asta se intampla”, a spus medicul Monica Pop la Antena 3.

Florin Citu si problemele din Statele Unite

“Era sambata, era 3 decembrie (ziua de 3 decembrie 2000 a fost intr-o duminica – n.r.). Fusese ziua colegului meu de camera, de acolo veneam. Am baut cat sa depasesc limita legala”, a declarat Florin Citu.

Citeste si articolul :   Florin Citu a facut anuntul: "E un compromis major"

Premierul a spus ca a baut bere la ocazia respectiva, dar nu a spus cate: “Nu pot sa duc 7-8 beri”.

Acsta a mentionat ca a recunoscut imediat ca a baut alcool si ca a respectat legile statului Iowa, unde a avut loc incidentul.

Premierul a mai aratat ca aventura l-a costat mult: “Am platit tot ce a trebuit sa platesc. A trebuit sa-mi vand masina si m-am imprumutat la o banca. Am platit avocatul”.

El a dat astfel de inteles ca doar banii primiti pe masina, 1.500 de dolari, nu au fost de ajuns: “Era veche, nu facea multi bani”.

El a mai adaugat ca raportul toxicologic intocmit a fost “exclusiv despre alcool” si ca nu-si aduce aminte daca i-au fost puse catuse.

Autor