6 Semne ca porti in tine karma stramosilor si ce poti face face pentru a scapa de karma familiei

Karma provine din budism si se refera la consecintele care ar putea aparea din actiunile noastre. Un fel de reactie in lant cauzata de toate actiunile noastre. Pe langa aceasta „neprihanire spirituala”, putem fi si purtatori ai karmei stramosilor nostri. In acest context, va ajutam sa aflati daca purtati aceasta karma familiala pe umeri si cum sa o eliberati.

In plus fata de actiunile pe care le-au intreprins deja in viata lor, unii oameni pot purta o povara mai grea. Cea a stramosilor lor. Aceasta se numeste karma familiala.

Karma familiei. Ce este asta ?

Karma familiala este definita de toate actiunile desfasurate de descendenta ta ancestrala si care ti-au fost transmise. Cand o persoana poarta karma semnificativa in interiorul ei, este probabil ca aceasta sa fie transmisa generatiei urmatoare.

Acest proces poate avea loc prin transmiterea de energie, actiuni si ganduri negative . Mai mult, este posibil ca o persoana care poarta karma familiala sa aiba impresia ca „ceva nu este in regula”. O impresie cu atat mai exacerbata cand a facut toate eforturile din lume pentru a-si regla karma negativa.

Citeste si articolul :   Alege o imagine si afla ce ti-a pregatit karma pentru acest weekend

Pentru a corecta aceasta spirala de negativitate, ar fi important sa fiti atenti la semnele care arata ca ati mostenit karma familiei.

6 dintre cele mai frecvente semne ca strans datorii de la stramosi

1- O problema de sanatate inexplicabila: Uneori te imbolnavesti fara un motiv aparent. Energia karmei va poate afecta si sanatatea fizica. Simti ca poti purta durerea lumii pe umeri. De asemenea, poate fi util sa cunoasteti cele 12 legi ale karmei pentru a va ajuta in procesul dvs. de echilibru karmic.

2- Te temi de repercusiunile karmei negative: Se pare ca depui eforturi semnificative pentru a elimina karma negativa din viata ta de zi cu zi. Oferi multa energie si petreci mult timp incercand sa eviti ceea ce este negativ pentru tine.

3- Esti mai conectat spiritual decat restul familiei tale: ai impresia ca exista o legatura reala intre tine si energia spirituala. Puterea Universului iti vorbeste si tu esti constient de asta.

Citeste si articolul :   Remedii naturale pentru pentru un ten curat si sanatos

4- Te gasesti implicat in unele probleme familiale ciudate: Desi incerci sa le eviti, te afli brusc in mijlocul unei drame de familie.

5- Discerni tendinte recurente intre membrii familie: Confruntat cu observarea anumitor erori care se repeta in familie, te simti obligat sa le corectezi.

6- Uneori te simti strain de propria ta familie: sufletul tau iti comunica ca esti o persoana diferita. Un sentiment care te face sa crezi ca nu apartii propriei tale familii.

Desigur, este de asemenea important sa fii atent la propria ta karma, deoarece in spiritualitate actiunile rele duc la repercusiuni rele.

Ce puteti face pentru a scapa de karma familiei

Este posibil sa-ti schimbi karma si sa aduci fericirea in viata ta urmand cateva sfaturi.

1- Cultivati recunoasterea: invatati sa fiti recunoscatori pentru ceea ce ofera viata. Realizati ca fiecare experienta, fie ea rea ​​sau buna, este benefica. Cand te trezesti, incepe ziua cu un zambet pe fata si fii recunoscator pentru viata ta pe pamant.

Citeste si articolul :   Cinci plante de gradina care va vor rezolva cea mai mare problema: insomnia

2- Actioneaza cu dragoste: indiferent cine sunt oamenii din jurul tau sau relatia pe care o ai cu ei, exprima dragoste sincera.

3- Provocati-va: Sondati-va actiunile si ceea ce le motiveaza. Asigurati-va ca provin din intentii pozitive si dragoste.

4- Sa ai o atitudine buna fata de gandurile negative: detaseaza-te de ceea ce dauneaza sanatatii mintale si lasa energia pozitiva sa se aseze in minte incetul cu incetul.

5- Cultivati iertarea: Multi oameni nu se simt in stare sa ierte pe altii. Si, desi poate fi dificil de realizat, este o actiune importanta care actioneaza pentru a inversa energia negativa si pentru a te elibera de karma familiei.