Ai primit cadou o orhidee? Iata sensul ascuns al fiecarei culori de floare

1- Frumoasa orhidee alba vrea sa exprime speranta pentru un eveniment fericit

Oferirea acestei flori este un adevarat mesaj de tandrete pentru destinatar. Este simbolismul unui atasament pur si sincer, care exprima o iubire profunda. Prin urmare, este un gand delicat sa oferi un cadou mai ales in timpul nasterii unui copil.

2- Orhidee portocalie plina de delicatete ii confera puterea destinatarului

Daruirea acestei flori de portocal, care trebuie ingrijita cu grija, este o nota de puritate. Aceasta culoare stralucitoareeste un gaj al sinceritatii sentimentelor prietenesti ale celui care le ofera. Orhideea in aceasta culoare simbolizeaza curajul. Sa-l oferi celor care incearca sa atinga un obiectiv precum pregatirea pentru un concurs sau inainte de absolvire este o idee buna!

Publicitate

3- O persoana care ofera orhidee albastra isi cere iertare

Aceasta floare simbol al pacii este rara si este o atentie delicata sa ceri iertare. Fie ca este o persoana iubita sau un prieten, o orhidee albastra este perfecta pentru impacare pentru ca este sinonima cu pacea. O alternativa originala la buchetele de trandafiri rosii foarte des oferite in aceasta situatie.

Citeste si articolul :   Culorile urinei si semnificatiile lor

4- Orhideea  roz este simbolul iubirii

Aceasta floare superba pe care o poti creste in casa ta este perfecta pentru a aduce bucurie cuiva de care esti indragostit. Orhideele roz au semnificatii diferite, deoarece dincolo de a simboliza acest sentiment entuziasmant, sunt ideale ca  si  cadou pentru Ziua  Femeii de 8 martie. Ele pot fi, de asemenea, insotite de un mic bilet pentru a sarbatori o aniversare a nuntii.

5-  Orhideea  galbena este ideala pentru o prietenie plina de sinceritate

Daca vrei sa faci un prieten fericit, nu ezita sa-i oferi o orhidee galbena. Acesta din urma reprezinta dragostea platonica si prietenia autentica. Aceasta este o modalitate originala de a-i ura  persoanei dragi fericire si bucurie.

6- Acesta orhidee negra  poate fi oferita ca mesaj de felicitare

Nu este nimic obscur in a oferi o orhidee neagra. Aceste flori singure reprezinta un gand frumos pentru a felicita pe cineva care a atins un obiectiv grozav. Si din motive intemeiate, acestea sunt rare de gasit si necesita o comanda speciala de la florarie! Daca cineva iti ofera acest cadou, un lucru este cert: te are in inima.

Citeste si articolul :   Cum sa faceti fata stresului la locul de munca: cinci moduri dovedite

7-  Orhideea rosie este perfecta pentru o declaratie de dragoste!

Simbol al feminitatii, orhideea rosie este perfecta pentru a arata dragoste deoarece are o puternica conotatie romantica. Daca oferi aceasta floare, trimiti un mesaj clar: persoana careia i-o oferi iti inspira dorinta si pasiune. Un gand delicat si elegant pentru a face o frumoasa declaratie de dragoste.

Publicitate

Publicitate

Autor