Aceste 8 alimente au mai putin de 40 de calorii

Ardeii, varza si conopida nu sunt doar alimente cu continut scazut de calorii, ci sunt si bune pentru sanatatea ta. Asadar, daca va intrebati ce alimente puteti consuma continuu fara sa va faceti griji cu privire la cresterea in greutate, nu cautati mai departe.

Telina (100g telina taiata cubulete = 16 calorii)

Telina este cunoscuta a fi un produs „negativ caloric”, ceea ce inseamna ca organismul arde mai multe calorii decat le ofera acest aliment.

Ardei (marime medie = 30 de calorii)

Fie ca il consumati crud sau gatit, asigurati-va ca mancati ardei gras in fiecare zi.

Kale (100g varza tocata = 33 de calorii)

Kale se afla pe lista alimentelor benefice pentru sanatate. Persoanele care nu consuma acest tip de produs au probleme cu greutatea.

Publicitate

Broccoli (100 g de broccoli = 31 de calorii)

Nu numai ca este unul dintre alimentele cu continut scazut de calorii, dar este bogat in fibre si fitochimicale pentru combaterea cancerului. Mananca o portie mare de broccoli crud sau aburit si te vei simti plin destul de mult timp.

Varza rosie – (100 g varza rosie = 22 calorii)

Fiecare culoare a alimentelor pe care le consumi aduce anumite beneficii. In ceea ce priveste alimentele de culoare violet, acestea sunt deosebit de benefice pentru inima si sistemul cardiovascular.

Citeste si articolul :   Dieta impotriva anemiei: 10 alimente pe care trebuie sa le consumi

Conopida (100 g conopida in bucati = 27 calorii)

Daca va place o gustare, conopida este cea mai buna optiune. Daca nu va place cruda, mancati-o aburita si adaugati doar putin ulei de masline (atentie, deoarece o lingurita contine 45 de calorii), condimente si suc de lamaie.

Rosii cherry (100 g rosii cherry = 27 calorii)

Acesta este singurul fruct de pe aceasta lista. Pentru ca, in general, fructele contin 60 de calorii pe portie. Rosiile sunt in partea de jos a cantarului cand vine vorba de calorii.

Spanac (100 g spanac = 7 calorii)

Plantele cu frunze sunt intotdeauna o optiune buna. Spanacul nu este doar scazut in calorii, ci este si bun pentru organism, mai ales daca lucrati din greu, deoarece este un instrument eficient de recuperare.

Publicitate

Publicitate

Autor