Cand scapam de canicula? Prognoza meteo pentru urmatoarele saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a publicat prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Vremea va fi mai calda decat normalul perioadei in prima saptamana a intervalului, iar in a doua temperaturile vor fi mai mici decat cele specifice perioadei.

Vremea pentru saptamana 16.08.2021 – 23.08.2021

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade, in cea mai mare parte a tarii, dar cu o abatere termica pozitiva mai accentuata in regiunile sud-vestice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar in jumatatea nordica a tarii, mai ales la munte, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui deficit local in extremitatea de sud-vest.

Vremea pentru saptamana 23.08.2021 – 30.08.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori usor mai coborate decat cele normale pentru aceasta saptamana, in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in regiunile nordice.

Publicitate

Cantitatile de precipitatii se vor situa in general in jurul celor specifice pentru aceasta perioada, in toate regiunile.

Citeste si articolul :   Grindina si vijeliile au facut prapad in tara. Au terminat tot. Imagini desprinse din film

Vremea pentru saptamana 30.08.2021 – 06.09.2021

Temperaturile medii vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul intregii tari.

Regimul pluviometric se va situa in jurul celui normal pentru aceasta saptamana, in cea mai mare parte a tarii.

Vremea pentru saptamana 06.09.2021 – 13.09.202

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru aceasta saptamana, in toate regiunile.

Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta perioada vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul intregii tari.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.