7 diferente intre un suflet pereche si un partener de viata

Pentru multe persoane, gasirea sufletului pereche este un obiectiv de atins, un vis. Oamenii, in adancul sufletului, nu vor doar sa aiba un partener de viata cu care sa-si petreaca restul vietii, ei cauta mai mult un suflet pereche care sa-i inteleaga profund.

7 diferente intre un suflet pereche si un partener de viata

Un partener va incerca sa iti inteleaga sentimentele, in timp ce un suflet pereche le va impartasi

Partenerii pot fi minunati atunci cand vine vorba de a afla cum te simti, vor fi intotdeauna dispusi sa discute cu tine si sa incerce sa afle de ce si cum. Cu toate acestea, sufletul pereche nu va avea aceasta nevoie sa te intrebe ce simti sau de ce traiesti asa ceva. O va simti adanc in inima sa si asta il va faca sa experimenteze aceleasi lucruri la nivel emotional: va fi trist atunci cand esti si tu si fericit atunci cand esti si tu. Sufletele pereche sunt conectate intre ele prin inima.

Un partener va dori sa iti auda ideile, un suflet pereche le cunoaste deja

Un partener va dori sa stie ce parere aveti despre ceva, indiferent daca este vorba de interese sau subiecte fierbinti. Sufletele pereche nu au nevoie de asta pentru ca deja gandesc acelasi lucru, fara a fi nevoie sa folosesti cuvinte.

Citeste si articolul :   Ce sa nu faci cu carnea tocata: greseli pe care le fac chiar si gospodinele cu experienta

Un partener te va incuraja sa-ti urmaresti visele, un suflet pereche nu te va lasa sa te multumesti cu mai putin

Un partener va dori sa-ti urmezi visele, te va incuraja. Pe de alta parte, un suflet pereche nu te va impinge doar in directia viselor tale, ci te va impiedica sa renunti la ele pentru altceva. El se va asigura ca mergi in directia viselor tale oricare ar fi acestea.

Publicitate

Un partener nu va dori sa traiasca fara tine, unui suflet pereche ii va fi imposibil

Un partener iti va spune adesea ca nu vrea sa traiasca fara tine, ca te doreste in viata lui, in timp ce un suflet pereche va vedea viata imposibila fara tine. Nici macar nu-si va putea imagina si doar gandul la asta il impinge constant sa te tina in viata lui.

Publicitate

Un partener va avea vise si sperante acolo unde esti prezent, un suflet pereche va avea vise care te vor preocupa intotdeauna

Un partener va avea vise si aspiratii pentru viitor si va dori intotdeauna sa faci parte din el. Un suflet pereche va planifica un viitor in care esti prezent, fara indoiala. Orice plan mare va fi despre bunastarea voastra, nu a unuia dintre voi. Sufletele pereche se asigura ca toate aceste probleme sunt discutate, astfel incat niciunul dintre voi sa nu vina cu planuri care nu sunt potrivite pentru celalalt.

Citeste si articolul :   Este cea mai puternica rugaciune dupa „Tatal nostru”! Face adevarate minuni

Un partener va tine ascunse anumite parti din el, in timp ce un suflet pereche isi va deschide intregul suflet catre tine.

Un partener va simti aceasta dorinta de a ascunde unele lucruri , de teama ca celalalt, stiindu-le, nu le va aproba. Sufletele pereche nu lasa nici o zona gri in inimile lor : cele mai mari frici, anxietati, griji, bucurii, precum si toate experientele pe care le-au putut avea si pe care le ascund de restul lumii vor fi, fara indoiala, dezvaluite sufletului lor pereche . Nimic nu ramane ascuns, stiind ca un suflet pereche nu-ti va judeca niciodata inima, vor fi intotdeauna intelegatori si te vor iubi mai presus de orice.

Nu in ultimul rand

Partenerii de viata vin adesea in viata ta ca prieten, iubit sau membru al familiei care intentioneaza sa te ghideze, sa te invete ceva in special, din pasiune, din dragoste sau din compasiune si, odata ce acest lucru este facut, te parasesc cauzand durere in multe cazuri. In timp ce sufletul pereche este o persoana care are aceleasi interese ca tine si va fi foarte adesea un stalp al puterii si al curajului care te motiveaza sa mergi inainte chiar si in timp ce iti asumi riscuri si va fi intotdeauna alaturi de tine in toate provocarile cu care te vei confrunta in viata .

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.