Atunci cand treceti prin greutati si aveti necazuri, rostiti urmatoarele cu mare incredere si lucrurile se vor imbunatati in scurt timp

Invataturi de la Parintele Calistrat:

Cand aveti cate o greutate sau un necaz, nu va mai framantati pana vi se sparge un vas de sange la cap, sau va imbolnaviti de stres si luati tone de pastile.

Ci spuneti asa: „Doamne Iisuse Hristoase, te primesc in inima mea ca Domn si Mantuitor personal! Fii Tu, rogu-te, Stapanul vietii mele caci Tie iti predau duhul, sufletul si trupul meu ca sa ma calauzesti Tu intru totul! Ma lepad de cel rau si de toate practicile lui. Ia Tu trecutul meu, prezentul si viitorul! Amin

Doamne, Eu am alunecat in necazul acesta, Tu ajuta-ma sa ies!”

Publicitate

Caci dupa ce te imbolnavesti, nu-ti mai folosesc reusitele?

Deci tu trebuie sa ramai om integru lui Dumnezeu, sa te poti bucura de Slava Lui si de Maretia Lui!

Totul e in mana lui Dumnezeu! Trebuie sa demonstram ca suntem ortodocsi concentrati si sa nu ne transformam in ortodocsi diluati! In loc sa invatam Sf. Scriptura pe de rost, noi invatam tot felul de scrieri si de nimicuri pe care le scriu oameni fara ocupatie. Si mai auzi pe cate unii care citesc:

Citeste si articolul :   Bicarbonatul de sodiu, ingredientul perfect pentru curatenia de primavara

„Vai, sa vezi ca Pamantul e condus si ca Pamantul e dirijat.”

Om fi domnule, om fi! Pentru ca si circulatia este dirijata si tara e condusa.

Dar destinul fiecarui om, mai inainte de toate, este in mana lui Dumnezeu!

„Sfarma Domnul sfatul boierilor!” Adica al conducatorilor nostri!

„Sfarma Domnul gandul noroadelor!” Adica ce pun altii la cale! Iar Domnul ramane in veac si pomenirea Lui din neam in neam!

„Caci adevarat zic voua: Inainte de a trece cerul si pamantul, o iota sau o cirta din Lege nu va trece, pana ce se vor face toate.”

De cine trebuie sa ma tem?

In numele Tatalui, si al Fiului, si al Sfantului Duh. Amin.”

Parintele Calistrat Chifan

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.