Daca doriti unghii lungi si rezistente, aplicati acest remediu natural

Unghiile sunt o parte importanta a frumusetii feminine. Acest remediu simplu va va ajuta sa le faceti sa creasca mai usor si sa le faca mai puternice.

Unghiile tale spun multe despre tine. Sa-ti musti unghiile, de exemplu, este o tulburare de comportament care dezvaluie perfectionismul oamenilor, potrivit cercetatorilor de la Universitatea din Montreal.

Unghiile sunt un adevarat barometru de sanatate pentru a indica ce este in neregula cu corpul nostru. Cand sunt patate sau prea fragile, este indicat sa consultati un dermatolog care va specifica cauza exacta a problemei.

Uneori, unghia devine fragila din cauza agresiunilor zilnice (apa, detergenti, raze UV, frig), ceea ce o face moale si fragila. Cu toate acestea, este posibil sa gasiti unghii rezistente utilizand ingrediente 100% naturale.

Publicitate

Descoperiti cum sa sublimati unul dintre cele mai bune instrumente de seductie fara a trece prin manichiura, incercand acest remediu natural. Sanatatea unghiilor poate fi imbunatatita in doar cateva saptamani prin aplicarea urmatoarei retete:

Ingrediente:

• Sucul unei portocale proaspat stoarse

• Un catel de usturoi tocat

• 2 linguri de ulei de masline

Pregatire:

Combinati sucul de portocale si usturoiul intr-un castron. Asezati mainile  in acest amestec timp de 10 minute, apoi asezati-le  intr-un alt castron cu ulei de masline. Repetati procedura in fiecare zi timp de 2 saptamani si veti obtine rezultate excelente.

Cum functioneaza ?

Datorita continutului sau de vitamina C, sucul de portocale stimuleaza cresterea unghiilor si promoveaza productia de colagen. Contine substante nutritive precum acidul folic, care joaca un rol cheie in regenerarea unghiilor.

Uleiul de masline intareste cheratina din unghii. Pentru a obtine unghii sanatoase si puternice, este necesar sa le hidratezi regulat. Aplicarea uleiului pe unghii le hraneste profund, ceea ce le confera mai multa rezistenta.

Usturoiul contine sulf care ajuta la intarirea  unghiilor. Este un remediu natural pentru vindecarea unghiilor deteriorate.

Acest remediu natural va va permite sa aveti unghii de vis!

Autor