Acest barbat sustine ca a decedat 20 de minute si a plecat in cer. Este o marturie extraordinara

Acest barbat marturiseste o experienta ciudata pe care ar fi trait-o. Scott Drummond sustine ca a murit timp de 20 de minute si a facut o calatorie supranaturala inainte de a se intoarce in corpul sau. Martorul acestei experiente aproape de moarte era supus unei interventii chirurgicale dupa un grav accident de schi.

Este o marturie extraordinara care a fost transmisa de Daily Star . Scott Drummond se afla in sala de operatie dupa un grav accident de schi, cand inima i-a incetat sa mai bata timp de 20 de minute. Cand si-a revenit, a marturisit despre o experienta neobisnuita. Omul povesteste senzatiile pe care le-a perceput ulterior.

” L-am omorat”

Acum in varsta de saizeci de ani, Scott Drummond priveste inapoi la ziua pe care nu o va uita niciodata. Inima lui Scott a incetat sa mai bata din cauza unei erori medicale in timpul interventiei chirurgicale timp de 20 de minute inainte ca medicii sa reuseasca sa-l resusciteze. Dupa ce s-a trezit, barbatul la marturisit rudelor sale ca a trait o experienta extraordinara. Isi aminteste ca a auzit-o pe asistenta strigand: „L-am omorat”.

Citeste si articolul :   Ce s-a intamplat de fapt cu Vulpita si cu Viorel cand au fost la Barlad! Imaginile care nu au fost aratate la tv

Dar povestea lui Scott nu se termina aici. In acele 20 de minute, ar fi calatorit intr-o alta lume si ar fi vazut si auzit lucruri suprarealiste. Patruzeci de ani mai tarziu, Scott a decis sa-si spuna public povestea pentru prima data. „Am simtit ca ceva imi urca pe brat si imi trece prin inima. In momentul urmator am fost deasupra corpului meu, urmarind doctorii cum incercau sa ma reinvie ”, isi aminteste el. La fel ca el, multi oameni au experimentat acest fenomen paranormal .

„A fost ca un ochi”

Scott isi continua povestea incredibila spunand ca simtea ca ceva sta constant in jurul lui. Acum crede ca acel lucru a fost o prezenta divina. Dupa ce a auzit strigatul asistentei, barbatul spune ca a fost transportat intr-un camp plin de flori. „Imi amintesc cum a fost ieri. Nu puteam sa ma uit in urma. Mi s-a spus sa nu privesc niciodata inapoi. A fost ca un ochi. Stateam in acest camp si simteam aceasta prezenta, dar nu puteam sa o vad (…) M-am uitat in stanga, erau copaci uriasi. In dreapta, erau flori salbatice, flori salbatice frumoase care mi-au venit pana talie ”, spune Scott.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Se inchid Bisericile. Solutia anuntata de Patriarhia Romana

„A fost atat de pasnic”

Urmatorul lucru pe care Scott si-l aminteste este sa se regaseasca complet singur. Prezenta a disparut, dar barbatul spune ca a simtit o senzatie de plinatate si pace fara egal. „Eram singur, dar a fost atat de pasnic”.

Barbatul isi continua povestea spunand ca a vazut apoi filmul vietii sale deruland. Apoi a adaugat: „Imi amintesc ca a durut. Cateva imagini m-au facut sa ma simt bine, dar multe m-au deranjat. Stiam ca trebuie sa fac mai mult bine ”. Aici prezenta s-ar fi intors si i-ar fi cerut sa mearga la un nor. Un brat puternic i-ar fi intins mana si i-ar fi ordonat sa se intoarca pe Pamant, deoarece nu era inca „timpul sau”.

“Nu este inca timpul tau. Mai ai inca multe lucruri de facut ”.

Ulterior, Scott a recunoscut ca nu voia sa se intoarca pe taramul viu, deoarece ceea ce vazuse si traise era pur si simplu prea frumos si senin.

Citeste si articolul :   Cum s-a stins, de fapt, tatal Madalinei Manole. Marian Manole, dezvaluiri dureroase despre ultimele clipe ale lui Ion Manole

A fost uimit sa afle ca murise de 20 de minute – si din acel moment a inceput sa traiasca foarte diferit.

Autor