Strigator la cer. O mama din Suceava si-a bagat fiica de 40 de ani intr-un sac de gunoi legat la gura si a lasat-o la usa blocului

Strigator la cer. O femeie bolnava, care arata ca un copil, a fost gasita intr-un sac de plastic in scara unui bloc din Suceava.

Femeia avea probleme fizice si pshice si a fost agresata de mama si fratele sau. Potrivit informatiilor si cei doi ar fi avut probleme.

Initial autoritatile au crezut ca victima este un minor, avand fizionomia unui copil, au stabilit, ulterior, ca este vorba despre o femeie adulta, de 40 de ani.

Femeia era subnutrita si bagata intr-un sac de gunoi, legat la gura. Aceasta a fost gasita de vecini la usa unui apartament.

Publicitate

Cei care au gasit sacul abandonat in scara unui bloc au anuntat imediat Politia si Ambulanta.

Femeia a fost dusa la spital si este acum in afara oricarui pericol.

Politistii au intocmit dosar penal si urmeaza sa stabileasca incadrarea juridica a faptelor.

“Astazi, in jurul orei 13.00, Politia Municipiului Suceava a fost sesizata prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca o minora ar fi fost identificata pe casa scarii unui bloc intr-un sac din plastic.

Persoana a fost gasita de echipajul de politie prezentand semne vitale, dar in stare de semiconstienta, fiind solicitat echipaj de ambulanta si fiind transportata la spital pentru acordare de ingrijiri medicale de specialitate.

Citeste si articolul :   CJSU Dambovita a propus instituirea carantinei in satul Dobra

La unitatea medicala, persoana in cauza si-a revenit si este in afara oricarui pericol.

Investigativ preliminar s-a stabilit ca victima nu era minora, ci o femeie de 40 de ani cu grave probleme psihice si de dezvoltare fizica, prezentand fizionomia unui minor.

Aceasta locuieste intr-un apartament din cartierul Burdujeni impreuna cu mama si fratele sau de 37 de ani, ambii cu grave probleme psihice. Pe acest fond cei doi (mama si fiul) ar fi agresat victima, ar fi pus-o intr-un sac si ar fi abandonat-o in scara blocului in care locuiesc.

La fata locului a fost deplasata echipa operativa complexa din cadrul SIC si laboratorul criminalistic mobil pentru efectuarea cercetarilor si stabilirea tuturor circumstantelor producerii evenimentului.

De asemenea, a fost informata si DGASPC si unitatea medicala de specialitate pentru preluarea celor doua persoane agresoare.

S-a intocmit dosar penal, urmand sa fie stabilita cu exactitate incadrarea juridica a faptelor in functie de verificarile care se fac la aceasta ora”, scrie in comunicatul Politiei.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.