Prima reactie a Irinei Tanase, dupa ce Liviu Dragnea a fost eliberat din inchisoare si a ajuns acasa

Liviu Dragnea a fost eliberat conditionat, dupa aproximativ doi ani stat in puscarie.

Irina Tanase, prima reactie:

„Sunt foarte fericita! Am inceput sa plang de fericire! Acum ma imbrac si ma duc sa-mi iau barbatul acasa. S-a bucurat foarte tare, i-am zis ca vin sa il astept, a zis sa nu vin ca sunt niste proceduri birocratice si nu stie cat dureaza, dar eu am venit. Judecatorii de la Giurgiu sunt niste judecatori curajosi, din punctul meu de vedere, pentru ca au dat aceasta decizie”, a spus, potrivit Gandul, Irina Tanase.

Tot ea a postat un mesaj si pe Instagram, care este un citat din opera „Oscar si Tanti Roz”, a lui Eric Emmanuel Schmitt:

„Pentru prima data. Conteplam lumina, culorile, copacii, pasarile, animalele. simteam cum aerul imi umple narile si ma ajuta sa respir. Auzeam vocile care rasunau pe coridor ca-n turla unei catedrale. Simteam ca traiesc. Si ma infioram de bucurie. De fericirea de a exista. Minunat. Iti multumesc, Doamne-Doamne, c-ai facut asta pentru mine”.

“Eu am plans cand am aflat decizia instantei. A fost greu pentru ca eu am stat doi ani singura, fara sa stiu daca el o sa mai iasa in viata de acolo. Nu am putut sa ne facem planuri pentru ca noi nu ne asteptam ca acesta decizie sa fie favorabila. Pe de alta parte, daca decizia era nefavorabila, toate planurile si tristetea ar fi fost mut mai mare.

El trebuia sa intre in comisia de eliberare pe 21 februarie si a intrat cu doua luni si jumatate mai tarziu. Suntem in iulie. Starea de sanatate nu este buna. Va trebui sa faca niste controale sa vedem exact care e starea. Si ce se poate face ca sa isi revina. Dar psihic era bine, era fericit, orice om in situatia asta, cum ar fi putut sa fie?!”, a mai declarat Irina Tanase, potrivit Antena 3.

Codrin Stefanescu a postat, pe contul sau de Facebook, vestea ca Liviu Dragnea va fi eliberat din inchisoare. „E liber”, spune fostul deputat.

Citeste si articolul :   Lovitura dura pentru Liviu Dragnea. Decizia este definitiva

„Irina o sa mearga la penitenciar in cateva ore. Cu foarte multa speranta. Exista in Romania magistrati care respecta legea si magistrati curajosi care nu cedeaza la presiuni. (…) El este asteptat de foarte multi prieteni, de familie”, a declarat Codrin Stefanescu la Antena3.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.