La revedere praf si murdarie pe ferestrele tale! Ai nevoie doar de acest produs ecologic

Mizeria de pe geamuri poate fi rapid descurajanta, mai ales atunci cand nu sunteti obisnuiti sa curatati des. Astfel, praful se acumuleaza pe ferestre si face ca petele grase sa fie mai incapatanate. Este acel cerc de amanare care ajunge sa se afiseze pe ferestrele tale . Daca curatati in mod regulat aceste suprafete cu un gest simplu, veti fi uimiti de stralucirea lor si de disparitia reziduurilor in fiecare colt. Otetul alb, datorita puterii sale de degresare, poate chiar curata o oglinda pentru a o face sa sclipeasca.

Cum se curata geamurile cu acest produs ecologic?

Amprentele digitale, praful si ploaia, va pot murdari ferestrele si sticla fara sa va dati seama. Cand acestea sunt vizibile, curatarea cu apa nu este suficienta. Cu toate acestea, nu este nevoie sa cumparati un produs de curatat pentru uz casnic disponibil in supermarketuri pentru igienizarea geamurilor. Exista un produs ecologic aproape de bucatarie care te va ajuta sa scapi de impuritati printr-un gest simplu: otetul alb.

Aceasta solutie acida are o putere de detartrare si curatare. Va poate ajuta cu sarcinile dificile, cum ar fi curatarea unui fierbator, a instalatiilor sanitare sau a obiectelor din cupru ieftin si fara a afecta mediul. Acest produs de uz casnic este eficient cu conditia sa stiti cum sa il folositi bine. 750 de mililitri de apa si 250 de mililitri din acest produs ecologic de uz casnic pe care il veti turna intr-o sticla de pulverizare. Puteti obtine acest recipient la o farmacie pentru o curatare mai usoara. Dupa ce ati pulverizat suprafata cu pulverizatorul, stergeti-o cu o carpa din microfibra si veti scapa de toate acele dungi urate cu usurinta.

Citeste si articolul :   Cum e sa traiesti cu cineva care este nascut pe 8 MARTIE. Ce obiceiuri are

Daca nu va simtiti confortabil cu mirosul acestui produs de uz casnic, exista o solutie. Puteti adauga coaja de lamaie sau picaturi de ulei esential preferat in recipientul in care ati turnat otetul alb.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.