Fulgy, scandal urias in fata casei: “Chem smecherii”

Un nou scandal acasa la familia Clejanilor. Mezinul familie, Fulgy, a amenintat jurnalistii, dupa ce ieri dimineata l-ar fi lovit pe Ionita. Tatal sau a sunat la 112 sa reclame faptul ca fiul sau l-a agresat, dar in final, nu a mai dorit sa faca plangere.

”In seara de 04 iulie 2021, in jurul orei 23.30, un barbat a sesizat, prin apel 112, ca a fost agresat de catre un membru al familiei. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 12, care au declansat verificari. Persoana in cauza a refuzat sa depuna plangere. Cercetarile sunt continuate de Sectia 12 Politie, din oficiu, sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie (in modalitatea loviri sau alte violente)”, se arata in comunicatul Politiei.

In urma celor intamplate, mai multi jurnalisti au mers acasa la Viorica si Ionita de la Clejani pentru a incerca sa vorbeasca cu ei despre incident. Daca Ionita nu a dorit sa comenteze nimic, fiul sau i-a amenintat pe jurnalisti de mai multe ori.

Citeste si articolul :   Vesti bune din Italia: 2.500 de oameni diagnosticati cu Covid-19 au fost declarati vindecati si externati intr-o singura zi.

Ionita de la Clejani: Nu avem nimic de declarat. Va multumesc! Va pup! Sunt problemele noastre personale pe care incercam sa le rezolvam. Nu sunt de interes national. Va rog sa ne lasati sa ne rezolvam problemele. Va multumesc!

Publicitate

Scandal in fata casei Clejanilor

Fulgy: Plecati de pe strada mea. Daca nu, chem smecherii. Plecati de aici ca dau in voi.

Jurnalisti: Dai in noi? Ne ameninti?

Fulgy: Nu, glumesc. Va sun eu. Va anunt eu cand sunt gata. Vin eu la voi.

Jurnalisti: Ti-ai lovit tatal?

Fulgy: Te lovesc eu pe tine. De ce vorbesti asa? Esti frumoasa! Mama, taci putin! Lasati-ne in pace ca va rezolv eu pe toti. Vin eu la emisiune, plecati de pe strada ca vine Mircea Nebunu.

Jurnalisti: Ne ameninti?

Fulgy: Nu, da vine Mircea Nebunu.

Tanarul a inceput sa il filmeze pe Ionita de la Clejani, iar acesta nu voia sa fie filmat. La un moment dat, Fulgy cere ajutor organelor de politie pentru ca este bruscat de tatal sau, pentru ca nu vrea sa se interneze din nou in spital.

Citeste si articolul :   Liviu Dragnea trece prin momente grele: "Colegii din partid sunt lasi si se fac ca uita"

„Omul asta vrea sa ma pastileze, nu ii fac nimic. Vreau permisul inapoi doar. Tatal meu imi spune daca nu ma internez… Ajutor, politia, salvati-ma, pentru ca stau cu un psihopat si o psihopata. Ma bruscheaza tata, sunt cu baieti care nu reactioneaza. Mi-a luat telefonul…”, a spus Fulgy pe retelele de socializare.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.