Fulgy de la Clejani, mesaj revoltator pentru sora vitrega: “Individa asta, vreau sa fie foarte atenta la ce spun in urmatoare secunde”

Ramona, fiica nelegitima a lui Ionita de la Clejani a declarat ca Fulgy a amenintat-o cu moartea daca nu va recunoaste ca nu este fiica tatalui sau. Contactat prin telefon, mezinul Clejanilor a izbucnit in lacrimi si a spus ca are de gand sa se razbune pe cei toti cei care mai strica imaginea familiei sale.

Ramona de la Clejani a marturisit ca se teme pentru viata ei si a fetitelor sale din cauza amenintarilor pe care le-a tot primit din partea lui Fulgy. Femeia nu mai are liniste din cauza agresiunii verbale cu care s-a confruntat din cauza fratelui vitreg.

Ce i-a spus Fulgy surorii sale vitrege

Fulgy a declarat la “Acces Direct”ca tremura de nervi din cauza situatiei in care a fost implicat .

”Sa ma asculte si Ramona individa asta, vreau sa fie foarte atenta la ce spun in urmatoare secunde. Sunt pe strada si deja tremur de nervi pentru ca imi afectati imaginea, in al doilea rand daca cineva in Romania mai indrazneste sa se lege de familia mea, jur ca amenint cum am amenintat-o pe ea de la criminal, smecher… Situatia sta in felul urmator, eu am niste probleme in momentul de fata, nu am nevoie sa tremur in loc sa fiu fericit. Ascultati-ma ce va spun, toata Romania, am lacrimi in ochi, va rog sa ma ascultati”, a marturisit Fulgy la Acces Direct.

Publicitate

Cat despre amenintarile pe care le-ar fi indreptat spre sora sa vitrega, Fulgy a negat cu vehementa ca acest lucru s-a fi intamplat si mai mult decat atat, i-a cerut acesteia sa recunoasca faptul ca nu este fiica lui Ionita de la Clejani. Iar daca Ramona va accepta acest lucru, atunci va fi dispus sa ii cumpere si o casa.

”Eu promit sa nu se mai repete sa mai intre cineva peste dvs. in tablou, aceasta individa daca recunoasste ca s-a folosit de imaginea tatalui meu, sa recunoasca si ii cumpar eu casa la copiii ei, ma jur ca ma tin de cuvant, va rog frumos nu-mi mai afectati situatia parintilor mei, le-am distrus ani din viata, nu vreau sa mai fie nefericiti”, a mai spus fiul Clejanilor, potrivit Antenastars

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.