Sotia tanarului de 32 de ani, decedat la Petromidia, mesaj cutremurator:” Voi fi acra, voi fi aroganta, voi fi mai rea decat de obicei”

Sotia tanarului de 32 de ani, decedat in tragiul eveniment de la Petromidia, a postat cateva cuvinte pe contul sau de Facebook. Femeia le multumeste oamenilor pentru mesajele primite, dar si descrie situatie in care se afla acum.  Iulian Atanasiu care s-a stins in urma incendiului de la rafinaria Petromidia din Navodari, a lasat in urma o tanara sotie in durerat, in varsta de 33 de ani, si o fetita de 2 ani.

“Citez “In clipa in care ne nastem, deja ii suntem datori vietii cu o moarte”(Iulian)… Voi fi acra, voi fi aroganta, voi fi mai rea decat de obicei 🤷🏽‍♀️ va multumesc pentru condoleante, dar daca as primi cate 1 leu pentru fiecare cuvant de “condoleante”, cred ca as deveni dintr-o data, nu stiu cum sa zic frumos 🤔🧐, daaar as deveni o vaduva foarte bogata 🤭🤭😏😆.

Cred ca pot zice ca traiesc tragedia vietii mele, sunt vaduva la 33 de ani 🤦🏼‍♀️ cu un copil orfan la 2 ani 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️, chiar daca am ramas fara suflet, stiu ca “tati” daca ar fi langa mine mi-as primi cel mai de vis sut in fund pentru a ma ridica, si mai stiu ca nu s-ar plictisi sa faca asta iar si iar si iar 😏🧘🏼‍♀️🤭”, este primul mesaj postat de tanara vaduva.

Citeste si articolul :   Doliu in lumea artistica din Romania. S-a stins fulgerator la doar 25 de ani

Acum cateva ore, Olesea a postat un nou mesaj.

“Posibil ca asa se face, posibil ca asta e ca atunci cand te intalnesti cu cineva pe drum, il intrebi “ce faci”, dar nu mai astepti raspuns la intrebare pentru ca stii ca va raspunde cu “salut, bine, tu?”. Asa si acum cu intrebarea “te pot ajuta cu ceva?” Sau aia “Daca ai nevoie de orice apeleaza oricand”… Eu personal cred ca ei nu stiu ce zic… Intr-adevar, e nevoie de ajutor, dar cam atunci cand nimeni nu e disponibil, cam atunci cand voi astia cu ajutorul v-ati pus la somn, si ati pus capul pe perna linistiti sau sunteti deja la al treilea vis 🤷🏽‍♀️

Ziua e bine, e mai liniste in suflet, sunt multi oameni in jur, toata lumea vorbeste, e acel furnicar de care nici gandurile nu ti le auzi, ziua o pot numi un fel de “amortizor al durerii”… Daaaaar pedeapsa vine noaptea. Cica noaptea ar trebui sa fie un sfetnic bun 🤔🧐, va zic eu, nu, nu e! Noaptea e acel moment cand se inchid usile si acele sute de maini intinse cu ajutoare dispar in ceata.

Citeste si articolul :   Ce salariu are Viorica Dancila la BNR

Noaptea e acel moment cand nu iti mai apartii, cand vrei sa plangi si sa tipi pana ar incepe sa iti sangereze corzile vocale de durere, dar nu poti pentru ca te temi sa nu trezesti si sperii copilul si ajungi in punctul in care esti nevoit sa tipi, sa urli si sa plangi in soapta… P.S. asa arata iadul!!!”, a mai scris femeia, indurerata, pe Facebook.

Autor