Tragedie fara margini! Medicii nu au mai putut face nimic. Mama si fiica, cel mai crunt destin

Tragedie pe A1. Noaptea trecuta a avut loc un un groaznic accident la iesirea dinspre Pitesti spre autostrada A1. Soferul unui TIR a vrut sa intoarca chiar pe autostrada. Acesta a blocat toate benzile, iar un autoturism din Cluj a intrat pur si simplu sub TIR dupa ce a incercat sa evite impactul. O fetita de un an si mama ei au decedat.

Copila, in varsta de doar un an si noua luni si care se afla pe bancheta din spate, a fost pur si simplu  decapitata in urma groaznicului impact si a decedat pe loc. Mama fetitei, care se afla pe scaunul din dreapta soferului, a fost strivita sub tir.

”Mama bebelusului decapitat in urma tragicului accident de pe A1 a ajuns la Spitalul Judetean Arges in stare foarte grava. Aceasta era in stop cardio-respirator si avea leziuni grave la nivelul craniului. Au fost demarate procedurile de resuscitare, insa pentru victima nu s-a mai putut face nimic, declarandu-se decesul”, a declarat dr. Marius Pascu, seful sectiei UPU ce la Spitalul Judetean Arges.

Citeste si articolul :   Doliu in fotbalul romanesc. O boala nemiloasa l-a rapus la 52 de ani

Soferul autoturismului a fost grav ranit in accident, acesta fiind internat la Spitalul Judetean Arges.

Soferul TIR-ului, vinovat pentru groaznicul accident, are acum dosar penal pentru ucidere din culpa.

Din cauza accidentului, traficul a fost blocat in totalitate pe sensul de mers catre Bucuresti timp de mai multe ore si deviat pe o ruta ocolitoare prin municipiul Pitesti.

Autor