Laurentiu Reghecampf a rabufnit: “Este pentru ultima data cand cineva isi mai permite sa ma jigneasca pe mine”

Desi a confirmat separarea de Anamaria Prodan, printr-o declaratie facuta pentru Fanatik.ro, Laurentiu Reghecampf este revoltat pe unele publicatii. Antrenorul a facut o noua declaratie privin scandalul care s-a iscat.

„Am spus ca nu vreau sa comentez toate prostiile care apar in presa. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima data cand cineva isi mai permite sa ma jigneasca pe mine, sa-mi puna sotia si copiii in asemenea situatii penibile, sa ne bage familia in aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante si toate prostiile care apar zilnic peste tot! De astazi, fiecare publicatie, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea si a familiei mele va suporta consecintele legii”, a declarat Laurentiu Reghecampf pentru Spynews.ro.

Publicitate

Laurentiu Reghecampf: ”Sa va fie rusine!”

”Familia Reghecampf Prodan a muncit pe branci o viata iar dumneavoastra puneti in ziare asemenea prostii care sunt menite sa distruga imaginea, demnitatea si integritatea noastra. Repet. Este ultimul avertisment catre dumneavoastra. Scoateti aceste mizerii si de astazi fara probe evidente nu imi mai distrugeti sistematic viata daca aveti putin respect si omenie. Familia noastra este una integra si serioasa. Unde aceste mizerii scrise de presa nu au ce sa caute. Sunt mahnit caci in aceasta tara nu exista o umbra de respect fata de oamenii care au facut ceva notabil pe pamantul asta! Sa va fie rusine! Fata de copiii mei si fata de toata familia mea”, a mai spus Laurentiu Reghecampf.

Aceste declaratii ale lui Laurentiu Reghecampf vin dupa ce chiar el a spus ca divorteaza de impresara Anamaria Prodan.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.