Horoscopul de astazi. Neti Sandu are vesti bune

Horoscopul de astazi. Celebrul astrolog de la PRO TV vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla ce ti-au pregatit astrele pana maine.

Horoscop cu Neti Sandu.

“BERBEC

Poate-o sa reluati un hobby care sa va dea o alta energie, o stare de bine, c-o sa dati frau liber creativitatii. Se pare c-o sa reglati o situatie scolara, poate fi si a copilului si sa obtineti semnaturi, adeverinte, o diploma, un transfer, un act care sa va dea niste drepturi.

Publicitate

TAUR

O sa continuati munca in gospodarie ca mai e cate ceva de facut, dupa care va linistiti, plecati in vacanta. O sa va echilibrati financiar, mai vin bani din urma si o sa va asigurati un buget cu care sa va duceti la cumparaturi, sa va-nnoiti si voi cụ ceva.

GEMENI

Cineva in care v-ati pus mari sperante isi face aparitia si o sa puneti in aplicare o idee ca sa iesiti pe piata cu ceva nou. O sa va bucurati de o serie de reusite, chiar daca marunte, dar se-aduna ceva bani in cont si o sa dati zor sa luati niste lucruri pentru casa.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru ziua de 5 ianuarie 2021. Racii trec la o etapa noua

RAC

Or sa va intre bani si o sa va straduiti sa-i tineti pe loc, s-aveti cand plecati in vacante sau pentru cumparaturi masive. Sunt situatii care va storc de energie, dar va si dau sperante de viata mai buna – atat in plan professional, cat si personal si o sa faceti schimbari vizibile.

LEU

Se poate sa primiti ceva in dar pentru ca e cineva care va-ndrageste, se poate sa fie cu un prilej anume, dar nu neaparat. E o rascolire sufleteasca si poate realizati cu ce-ati gresit, care e partea voastra de vina in relatia care-ncepuse sa dea semene de apatie si se pot indrepta lucrurile – daca vreti bineinteles.

FECIOARA

Poate va mai acordati si voua un plus de atentie, va duceti la shopping, va rennoiti garderoba, stilul vestimentar, coafura. Poate va spuneti parerea despre o colaborare care v-ar aduce bani si un plus de vizibilitate si poate capatati o functie, un titlu, o recunoastere publica.

BALANTA

O sa fie nevoie de toata diplomatia ca sa va armonizati cu grupul cu care veti lucra, pentru ca sunt foarte diferiti oamenii. Se pare ca trebuie sa luati o decizie referitoare la plecarea in vacanta si o sa verificati bugetul, sa vedeti cum stati la capitolul bani si sa alegeti destinatia.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, horoscop 6 iulie 2020. Vestile bune vin dupa amiaza

SCORPION

Poate o sa apelati, totusi, la un imprumut bancar si sa va luati o masina, sa puteti pleca in vacanta, sau sa va mutati. E posibil sa va prefere pe voi sefii sa duceti la bun sfarsit o lucrare si sa va-ncredinteze si pe mai departe sefia unui department, c-or sa fie multumiti de rezultate.

SAGETATOR

O reusita dupa multe eforturi, va parvine un raspuns de la o institutie care valideaza munca voastra. Vi se fac oferte de colaborare si o sa vedeti daca e vreuna, macar, care sa vi se potriveasca, pentru ca nu le-ati luat foarte in serios, acum ar fi cazul.

CAPRICORN

E cineva caruia-i pasa de voi si o sa va-ntalniti ca sa luati pulsul unei posibile relatii – si poate iese ceva. O sa puteti recupera niste bani pe care nu i-ati primit la timp sau pe care i-ati imprumutat si o sa aveti un fond de rulment din care sa cheltuiti din cand in cand.

Citeste si articolul :   Luna iunie va fi fantastica pentru 3 zodii: vor avea parte de multa fericire in aceasta perioada

VARSATOR

Incep s-apara unele tensiuni in relatia de cuplu si faceti tot posibilul sa le dezarmosati – ca tineti prea mult la partener. I-ati putea aborda pe sefi ca sa va puna la dispozitie aparatura performanta – ca sa lucrati si voi la nivel inalt – si sa va dea si un surplus salarial.

PESTI

E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care o sa va admire si o sa vrea sa fiti impreuna, dac-o sa vreti si voi, bineinteles. O sa va caute cineva care vine cu o propunere de afacere particulara si nu e deloc de neglijat – ca si-asa aveti nevoie de bani sau mai bine zis nu v-ar strica niste bani.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.