Horoscop cu Neti Sandu. Zodia care primeste vesti ce-i vor schimba viata

Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul ne prezinta previziunile astrale pentru ziua de duminica.

“BERBEC

O stare de bine, poate v-ati recuperat dupa o perioada de eforturi si o sa va reluati bunele obiceiuri, care va-ncarcau sufleteste, plimbari, intalniri.

TAUR

Publicitate

O veste de la cineva care se-anunta in vizita, asta daca n-o sa va duceti voi fie azi, fie cand o s-aveti mai mult timp sa stati la povesti cu oamenii dragi.

GEMENI

Se poate sa reluati o activitate care v-ar deconecta, poate fi un sport si sa-i antrenati si pe ai vostri, oricum, e ceva care-or fi de buna augur pentru toti ai vostri.

RAC

Se-anunta cineva in vizita, poate fi de-al casei si o sa va bucurati de vestile care va pot schimba viata – in bine – poate-o sa fie vreo nunta in familie.

LEU

Dac-aveti chef de musafiri o sa preparati si ceva pe fuga, ca sa existe si un aer festiv, ca vreti sa impartasiti unele evenimente de care v-ati bucurat.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 martie 2023. Zi buna pe plan profesional pentru Gemeni

FECIOARA

O iesire la cafea chiar si in spatiul online o sa va ajute sa vedeti ce va uneste si ce va desparte de persoana pe care o vreti in viata voastra.

BALANTA

Se-ntampla ceva care sa v-aduca fata-n fata cu destinul – poate o intalnire neprogramata vi-l prezinta pe omul visurilor voastre – daca sunteti singuri.

SCORPION

O sa v-apropiati mai mult – sufleteste – de rudele cu care nu v-ati mai vazut demult si poate va faceti planuri pentru un concediu impreuna, la vara.

SAGETATOR

E posibil sa apara cineva care sa va tina companie si sa se insenineze, usor, asa, in viata voastra si sa fie exact ce va trebuie.

CAPRICORN

Se poate sa dati curs unei invitatii sa faceti doi pasi pe-afara, sa luati aer, chit ca dati o raita pe la magazine sa luati ce-aveti nevoie.

VARSATOR

Poate dati o mana de ajutor cuiva care se simte singur si-l sustineti cu tot ce se poate, si-o sa fie un balsam sufletesc pentru ambele parti

Citeste si articolul :   Luna iunie va fi fantastica pentru 3 zodii: vor avea parte de multa fericire in aceasta perioada

PESTI

Va consultati cu ai vostri in privinta unei decizii legate de casa, c-ati vrea sa va mutati, dar pana n-o sa fie toata lumea de acord nu se va putea. Va sfatuiti”, a spus Neti Sandu la Stirileprotv.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.