Cum s-a prezentat cuplul prezidential la slujba de Inviere

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei si sotia acestuia, doamna Carmen Iohannis, au participat la Slujba de Inviere la Biserica Romano-Catolica ”Sfanta Treime” din Sibiu.

Inainte de a merge la biserica, presedintele a transmis un mesaj cu prilejul sarbatorii de Paste celebrate de crestinii romano-catolici, reformati, unitarieni si evanghelici.

“Tuturor credinciosilor care sarbatoresc duminica Sfintele Pasti, fie ca sunt in tara sau in comunitatile diasporei, le transmit sarbatori binecuvantate, buna intelegere si prosperitate! In aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricand, de credinta si speranta pe care Lumina Invierii ni le insufla.

Traversam de mai bine de un an o perioada dificila, provocata de pandemia de COVID-19, dar impreuna, avand grija de sanatatea noastra si ocrotindu-i pe cei dragi, vom depasi cu bine aceste momente grele. Va multumesc pentru solidaritatea si responsabilitatea de care ati dat dovada in tot acest timp! Sunt convins ca sacrificiile pe care le facem acum vor fi in curand rasplatite si ne vom putea reintalni, in siguranta, cu toti cei apropiati.

Publicitate

Aceste zile de sarbatoare, incarcate de profunde semnificatii spirituale, sa va aduca liniste sufleteasca, armonie si generozitate fata de semeni”, a transmis presedintele intr-un mesaj video postat de Administratia Prezidentiala.

Cum au aparut sambata seara presedintele Klaus Iohannis si sotia la Biserica

Pentru slujba de la biserica, Carmen Iohannis a ales o tinuta foarte eleganta de culaoare mov-lila.  Aceasta nuanta transmite pace si liniste.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.