Iohannis, dupa locale: PNL si USR devin fortele schimbarii in bine, iar PSD trece in opozitie

Dupa votul de duminica, PNL su USR au devenit „fortele schimbarii in bine, iar PSD trece in opozitie”, sustine presedintele Klaus Iohannis.

„In urma scrutinului , victoria apartine in primul rand democratiei romanesti. A fost o victorie majora a dreptei din Romania. S-a conturat o noua realitate politica, cea in care PNL si USR devin fortele schimbarii in bine, iar PSD trece in opozitie, cu unul dintre cele mai slabe rezultate”, spune Klaus Iohannis.

El mai spune ca votul de duminica reprezinta pentru PNL un scor istoric – „cea mai buna preformanta electorala din ultimii 30 de ani”.

Publicitate

”Felicitari, sunteti astazi cel mai mare partid din Romania, v-ati castigat credibilitatea prin munca si prin responsabilitatea cu care v-ati asumat gestionarea celei mai grele crize pe care o traverseaza Romania. Votul pe care vi l-au dat ieri romanii arata si ca administratiile liberale de succes sunt exemple pe care oamenii le doresc preluate in cat mai multe localitati. Pentru USR-PLUS, o formatiune tanara, la inceput de drum, este de asemenea un scor foarte bun. Felicitari, ati dovedit ca perseverenta si proiectele bine pregatite va pot consolida ca partid si va pot asigura un loc important pe scena politica.
Votul de ieri a fost unul pentru seriozitate in viata publica, pentru politicieni maturi si administratori competenti”, adauga seful statului.

El mai spune ca votul de duminica este un semnal clar transmis de cetateni ca doar prin colaborarea si pe viitor a formatiunilor de dreapta, Romania are sansa sa se modernizeze si sa se dezvolte.

„Romanii au votat pentru o directie noua, a bunului simt, a respectului fata de cetatean, a democratiei. Oamenii isi doresc comunitati administrate de lideri competenti, care isi tin promisiunile si isi asuma raspunderea oricat de dificil ar fi, indiferent de circumstante”, conchide seful statului.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.