Elena Lasconi, prima declaratie dupa ce a castigat alegerile la Campulung Muscel

Surpriza la alegerile locale 2020. Realizatoarea TV Elena Lasconi a reușit o performanță uriașă în alegerile locale din acest weekend. Ea a câștigat fotoliul de primar în municipiul Câmpulung Muscel cu 55% din voturi.

Lasconi a iesit aseara in piata principala a orasului si a sarbatorit victoria cu simpatizantii ei, care au aclamat-o.

“Am facut istorie! Este absolut incredibil ce se intampla aici. e prima data in istoria acestui oras cand e ales un primar femeie. Oamenii astia nu se mai lasa dusi cu vorba si cu promisiunile pe care le foloseste vechea clasa politica. Ma simt asa cum ma simteam la Revolutie, cand aveam 18 ani.

E foarte simplu de ce m-au ales oamenii. Au vazut ca nu am discurs politic, ca sunt un om autentic. Secretul e sa iubesti oamenii. Am intrat in politica ca sa o folosesc exact ca pe un instrument pentru a ajuta oamenii si pentru a face lucruri bune in orasul pe care il iubesc si il simt acasa.

O sa se vorbeasca despre Campulung asa cum se vorbeste acum despre Oradea, despre Ciugud, despre un oras cochet din Europa. O sa fie ceva extraordinar. Imi doresc sa fiu un exemplu pentru oamenii de buna credinta, cinstiti, sa intre in politica si sa faca lucruri bune pentru Romania.

Intr-o sectie in care s-a votat de 30 de ani PSD am castigat cu peste 70%, iar primarul in functie a luat 4%. Aici este vorba despre oameni. Nu e vorba de alegerea unui rege la primarie, caruia sa-i pupi inelul, ci e vorba de alegerea oamenilor la primarie. Vechea clasa politica a angajat consultanti, a cheltuit o gramada de bani, dar nimic nu mi-a stat in cale. Ma bucur foarte tare ca oamenii au inteles ca nu mai merge “si asa”,” a declarat Elena Lasconi.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.