Pericol de explozie! A fost emis avertisment RO-ALERT

Autoritatile din Prahova avertizeaza ca este pericol de explozie pe DN 1A – Centura de Est a Ploiestiului, unde a avut loc astazi un accident rutier in care a fost implicata o cisterna incarcata cu 32 de tone de kerosen.

Locuitorii au fost avertizati cu alertata prin sistemul RO-ALERT, mentioneaza Agerpres.

Conform mesajului, accidentul s-a petrecut intre localitatile Berceni si Corlatesti, iar populatia a fost informata asupra pericolului de explozie, fiind indrumata sa evite zona si sa elibereze caile rutiere pentru a facilita accesul echipajelor de interventie.

Pompierii actioneaza cu spuma pentru a evita aprinderea produsului, la acest moment nefiind luata in calcul ipoteza transvazarii acestuia.

Publicitate

Soferul autoturismului a decedat in urma accidentului

Un accident in care au fost implicate o cisterna cu 32 de tone de kerosen si un autoturism a avut loc in apropierea Ploiestiului, in zona Corlatesti.

Soferul autoturismului care a intrat in coliziune cu cisterna incarcata cu kerosena fost declarat decedat, a transmis Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) Prahova.

Citeste si articolul :   Inca un accident teribil pe o sosea din Romania.

La fata locului au fost mobilizate doua echipaje de stingere, unul de descarcerare si unul de prim ajutor.

Cisterna prezinta fisuri, iar traficul este blocat, a informat Inspectoratul Judetean de Politie Prahova.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.