Horoscop zilnic, 15 septembrie 2020. Venituri neasteptate pentru Leu

Daca ati amanat sa cumparati ceva de care aveti nevoie pentru o lunga perioada de timp, acum este cea mai favorabila perioada pentru acest lucru. Oricum, in aceasta zi, totul iti va fi usor. Organizati o intalnire cu prietenii seara.

Berbec

Berbecul intra intr-o perioada favorabila pentru rezolvarea problemelor legate de schimbarile locului de munca. Sunteti atat de elocvent si comunicativ incat conducere va va da cu siguranta rezultatul dorit. Dar nu trebuie sa exagerati cu tintitul prea sus. Toate la timpul lor. Nu sariti peste pasii importanti ai carierei.

Taur

Publicitate

Astazi Taurul este propriul sau stapan. Te vei ocupa de treburile casnice care s-au acumulat pe o perioada lunga de timp cu placere. Vrei sa te relaxezi si sa te distrezi. In tot ceea ce faceti gasiti doar partea buna. Modul dvs. de gandire va influenta starea de spirit. Cu cat ganditi mai pozitiv, cu atat veti fi mai fericit.

Gemeni

Astazi este o zi norocoasa pentru Gemeni. Mintea ta agila, imaginatia vie si curiozitatea iti vor putea pozitiona norocul. Totusi, nu ar trebui sa risti prea mult. Norocul este o doamna capricioasa si exista si sansa de a cadea in plasa.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 februarie 2023. Varsatorii isi pot gasi un nou loc de munca

Rac

Racii sunt gata sa flirteze si sa caute relatii de scurta durata. Dar astrele va avertizeaza ca este timpul sa cautati dragostea adevarata si sa nu mai aveti intalniri ocazionale. De mult ai fost gata sa-ti invelesti jumatatea cu tandrete si sa-ti deschizi inima. Dar, din pacate, acum nu este cel mai bun moment pentru acest romantism.

Leu

Veniturile neasteptate pot aparea in mod neasteptat in viata Leilor. O mostenire sau castigarea la loterie sau primirea unei datorii de mult uitata. In general, toata ziua de azi este supusa unei achizitii profitabile. Cumpararea unei masini sau chiar a unei locuinte va avea succes. Probabil avansarea in cariera.

Fecioara

Astazi Fecioarele sunt pline de indrazneala. Vor face lucruri de care pana acum nu au fost capabile sau nu au avut curajul necesar. Isi vor deschide o afacere, se vor duce intr-o vacanta intr-un loc indepartat. Vor face tot ceea de care le-a fost frica. Numai oamenii curajosi ajung in varful piramidei. Aveti totusi grija la riscurile la care va expuneti.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 martie 2022. Taurul asteapta surprize placute

Situatia este instabila pentru Balanta. Se recomanda evaluarea sobra a situatiei in care se afla. Esti iritat si dezechilibrat. Cosmaruri, dureri de cap. Toate acestea te pot bantui. Nu intrati in conflict cu ceilalti. Vei fi foarte recalcitrant si te va enerva orice foarte repede. Pastreaza-ti gandurile pentru tine. Acum nu este momentul potrivit pentru a implementa ceea ce a fost planificat anterior.

Scorpion

Probleme de sanatate pot bantui Scorpionii in aceasta perioada dificila. Poate ca leziunile uitate se fac simtite. Nu va auto-medicati. Faceti o programare pentru o examinare completa de cineva experimentat. Numai un medic va poate sfatui si va poate pune un diagnostic corect.

Sagetator

Esti prea suspicios. Acest lucru poate duce la conflicte minore care ar fi putut fi evitate. Implicati-va in exercitii fizice, plimbari in aer curat, jocuri active. Atunci capul tau nu va fi ocupat cu ganduri suspecte si nu isi va face scenarii care nu se vor implini nicioadata. Datorita locatiei speciale a lui Mercur, situatia dvs. financiara se poate imbunatati.

Capricorn

Astazi iti vei schimba modul de viata. Siacest lucru se va intampla din cauza unei noi cunostinte. Nu este nevoie sa te indoiesti ca aceasta persoana este intr-adevar foarte importanta in viata ta. Schimbati-va obiceiurile proaste si vedeti cat de asemanator sunteti si puteti trece prin viata impreuna.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 iunie 2023. Dorintele Pestilor devin realitate

Varsator

Aceasta zi va aduce o multime de stiri Varsatorului. Stabileste relatii de incredere cu vecinii si invata o multime de lucruri interesante. Astazi puteti comunica cu toata lumea fara teama de a fi neinteles. Ziua este buna si pentru excursii mici.

Pesti

Influenta planetelor de astazi este de asa natura incat Pestii simt ca si-au asumat o mare responsabilitate pentru o afacere importanta sau o persoana apropiata de tine. Nu trebuie sa grabiti lucrurile, nu apasati cu autoritate, lasati totul sa mearga ca de obicei.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.