Neti Sandu vine cu vesti grozave. Noroc fantastic pentru trei zodii

Horoscop 3 noiembrie, cu Neti Sandu. Cunoscutul astrolog a prezentat, la stirileprotv, principalele previziuni astrale. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

E cineva care vrea sa fiti impreuna si daca sunteti singuri o sa va lasati purtati de val, ca persoana e sarmanta. Vin solicitari din mai multe directii si o sa multumiti pe toata lumea, c-aveti energie, bunavointa si se poate sa fie si o oferta de afaceri-banoasa.

TAUR

O sa rezolvati niste acte care va permit sa va miscati profesional cu mai multa usurinta si sa va primiti banii. E posibil sa intrati in vizorul sefilor pentru o functie, dar se poate sa dati concurs si doar in cel mai bun caz sa fie o numire in functie.

GEMENI

Sunteti expeditivi cu toate treburile si o sa va acordati si voua un timp in care sa va-ngrijiti, sa petreceti timp cu fiinta iubita. O reusita la voi, vi se platesc niste ore suplimentare, o munca din particular si o sa va descurcati frumos, c-aveti multe de cumparat in perioada asta.

Publicitate

RAC

Se observa o definitivare, semnati acele acte care-asteapta de mult sa intre in linie dreapta si s-aveti alt debut. Voi va bucurati de sustinere din partea unor oameni care inteleg daca va e greu si in ce masura si o sa fiti scutiti de eforturi si probabil si de cheltuiala.

Citeste si articolul :   Horoscop 2 mai 2020, cu Neti Sandu. Zodia care da lovitura pana spre seara

LEU

Se poate sa semnati un contract care sa va asigure banii de care aveti nevoie pentru casa, familie, pentru un trai mai bun. E un suflu de prospetime la voi, mai faceti unele schimbari ca s-aveti o stare de spirit si mai buna, sa puteti continua acel proiect de cursa lunga, c-o sa aveti parte de castiguri.

Publicitate

FECIOARA

Le mai puteti cere sefilor un supliment financiar, o prima si tot e ceva, ca de la sine s-ar putea sa nu vina nimic. Voi e posibil sa faceti rost de bani din surse colaterale si sa aveti si un umar pe care sa va sprijiniti la nevoie si sa va si casatoriti anul viitor, dac-o fi si-o fi.

BALANTA

Prezenta cuiva o s-aduca un plus de culoare in viata voastra si o sa va bucurati de traiul in doi, c-o sa fie armonie. O sa faceti niste achizitii, poate vor fi si preturi rezonabile si o sa scapati de niste griji, ca ati vrut mai demult sa mai cumparati una, alta, dar nu v-ati indurat.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 8-14 Martie 2021

SCORPION

E bine sa va dozati energia c-aveti multe de facut si vreti s-aveti si succes, c-ati investit timp si bani. Se poate sa apara niste urgente si sa va descurcati frumos c-aveti energie-fler si sunteti intreprinzatori, ca aveti niste planuri pe care vreti sa le puneti in practica.

SAGETATOR

Sunt lucuri pe care le puteti face in echipa, o fi o colaborare care-o sa v-aduca bani de-aici incolo. O sa primiti ajutor din partea unor oameni serviabili, pe care si voi i-oti fi ajutat candva si o sa faceti fata cu brio unor situatii mai complicate.

CAPRICORN

Inca mai cochetati cu ideea de a va duce la alt loc de munca, dar e bine sa mai cereti o parere inainte de a va duce. O sa primiti OK-ul pentru o afacere care sa va propulseze in cariera si o sa luati si bani, ca veti da de sponsori cu dare de mana.

VARSATOR

Se poate sa primiti o oferta de lucru in particular si sa fie convenabila, ca e ceva pe gustul vostru. Ati putea pleca intr-o scurta vacanta fie in tara, fie in strainatate, poate si cu ceva treaba, ca se poate sa bifati, in curand, un succes.

Citeste si articolul :   Horoscop de weekend, cu Neti Sandu. Vesti mari pentru cateva zodii.

PESTI

O problema de sanatate se va rezolva, cu niste analize medicale in prealabil si un consult, dar se poate si sa nu fie nimic. Poate faceti o evaluare a surselor financiare sa vedeti daca va permiteti niste investitii sau mai stati sa analizati ce se-ntampla pe scena sociala si apoi va hotarati.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.