Horoscop zilnic, 28 mai 2022. Leul are nevoie de o vacanta

Intalnirile romantice si calatoriile sunt probabile. Toate sarcinile complexe sunt cel mai bine lasate pentru mai tarziu.

Berbec

Berbec, ceea ce universul iti ofera astazi este un dar al intelepciunii infinite. Esti recunoscator pentru tot ce ti s-a oferit. Dar esti si recunoscator pentru tot ce ti-a fost luat, precum si pentru dorintele neimplinite. Intelegi ca amanarea nu este un refuz. Totul se intampla exact in momentul in care este intentionat. Esti gata sa mergi pe calea increderii si a predarii cu cunoasterea interioara ca esti condus catre adevarata ta chemare. Sfat: dovediti-va ca aveti dreptate.

Taur

Taur, nimic nu este cu adevarat intamplator si nu spunem nimic. Legea Sincronicitatii ne ofera experienta precisa necesara cresterii sufletului nostru. Ceea ce Universul va cere astazi: capitulare profunda. Ai incredere in ceea ce iti ofera. Ai incredere in ceea ce ti se ia, in ciuda povestilor pe care mintea ta logica ti le spune chiar acum. In curand iti vei aminti acest moment ca fiind un punct de cotitura in viata ta care te-a pus pe calea spre libertate. Sfat: Nu te marca drept victima.

Gemeni

Gemeni, ai o preferinta pentru lucruri ciudate. Facand acest lucru, impingeti propriile nevoi in fundal. Indiferent cat de mult ati aprecia oamenii sau aceasta situatie, veti incepe sa va suparati chiar pe lucrurile care odata v-au adus bucurie. Un cuvant catre intelepti: pastreaza un echilibru intre cat de mult daruiesti celorlalti si cat de mult iti oferi tie. Sa stii ca a te pune pe primul loc nu este o crima. Sfat: Tineti-va de revelatiile personale.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 mai 2021. Scorpionii vor suferi pierderi financiare

Rac

Rac, ideea de „fi fericit pentru totdeauna” este inevitabil legata de cautarea „eului”. Drept urmare, glorificam la nesfarsit relatiile romantice. Ar putea fi adevarat si in cazul tau? Starea relatiei tale te face sa simti ca ai ratat o sansa intr-un fel? Fa o pauza, inspira si reevalueaza situatia, Rac. Esti acolo unde trebuie sa fii si ceea ce iti ofera Universul in acest moment este o oportunitate de a intra intr-o relatie serioasa cu tine insuti. Sfat: Ai grija ce spui.

Leu

Leu, perfectiunea este supraevaluata. Te bucuri de ceea ce ai cu cei din jur: oportunitatea de a creste unul cu celalalt. La sfarsitul lunii mai, iesi din zona ta de confort si multumeste-te cu tot felul de aventuri. Fa loc magiei, Leu. Cand o faci, acorda-ti permisiunea de a scrie un nou capitol cu ​​cineva la care iti pasa cu adevarat. Intre timp, intrebarile legate de sport si fitness sunt susceptibile sa fie in centrul atentiei. Daca iti este pofta de adrenalina care vine din aer liber, ia in considerare drumetiile. Sfat: permiteti-va sa va relaxati pe deplin.

Fecioara

Fecioara, sezonul eclipselor nu ti-a lasat de ales. Trebuia sa intri in colturile adanci si intunecate ale psihicului tau. Trebuia sa vindeci ceea ce nu era vindecat in interior. Este bine ca darul constiintei tale iubitoare a aruncat lumina asupra umbrelor. Te-a ajutat sa obtii o intelegere mai profunda a ta. Te-a ajutat sa deschizi portalurile intimitatii si sa intaresti conexiunile mai profunde cu cei din universul tau. Saptamana aceasta marcheaza renasterea ta, Fecioara, de care iti vei aminti in anii urmatori. Sfat: Fii perseverent in toate.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 noiembrie 2020. Berbecul trebuie sa fie meticulos in rezolvarea problemelor

Balanta, nu ai venit aici sa traiesti o viata lumeasca. Ai venit aici pentru a iesi din inchisoarea propriilor limitari. Ai venit aici pentru a explora posibilitatea de cine poti fi si ce poti crea in cooperare cu fortele divine. Asadar, renuntati la precautie in timp ce va pregatiti pentru urmatoarea ta mare aventura. De aici nu mai exista cale de intoarcere. Sfat: fiti pregatiti sa luati masuri decisive.

Scorpion

Scorpion, ceva pare nelinistitor si stii acest lucru de mult. Un cuvant catre intelepti: nu ignora ceea ce iti spune instinctul tau. Sapa mai adanc, acest lucru va va ajuta sa descoperiti adevaruri ascunse despre o anumita situatie. Saptamana aceasta astrelete sfatuiesc sa fii atent la prietenii tai. Stii cine merita timpul si energia ta si cine tine in jurul tau din cauza pozitiei tale in societate. Sfat: Invata sa ai incredere in cei din jurul tau.

Sagetator

Sagetator, nimic in viata nu este garantat, iar „pentru totdeauna” este doar un concept inventat. Asa ca, accepta locul unde esti acum. Accepta ceea ce ai cu ei astazi. Eliberandu-te de ideea de „etichete”, vei descoperi o dimensiune cu totul noua a interconectarii. Astfel, stelele te incurajeaza sa apelezi la tribul tau – familia ta spirituala. Insotitori de calatorie care te cunosc din timpuri imemoriale – cuvintele lor intelepte te vor ajuta sa navighezi in teritoriile complexe ale lumii fizice. Sfat: aveti sansa de a corecta greselile.

Capricorn

Capricorn, astazi vi se cere sa reflectati la urmatoarea intrebare: petrec la fel de mult timp in interior ca si in exterior? Daca ai raspuns nu la aceasta intrebare, fa un efort constient pentru a-ti pune in ordine programul si concentreaza-te pe sanatatea ta mintala. In momentele de reflectie profunda, vei gasi raspunsurile pe care sufletul tau le cauta chiar acum. Astfel, o schimbare de peisaj este recomandata si in acest moment. Deci, daca se iveste ocazia de a merge undeva, spune da. Calatoria promite sa aduca multe perspective. Sfat: Nu retine energia pasiunii.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 martie 2022. Scorpionii pot face orice isi doresc astazi

Varsator

Varsator, unii oameni cred ca predarea este pentru cei slabi, dar nu esti de acord. Intelegi ca este nevoie de curaj sa mergi pe lume in fiecare zi fara judecata, fara notiuni preconcepute, fara a fi legat de un rezultat sau de o idee anume despre cum ar trebui sau nu ar trebui sa fie lucrurile. Luati asta ca o confirmare ca exista un plan pentru voi si ca totul functioneaza conform legii timpului divin. Sfat: tratati dezamagirile ca pe o experienta.

Pesti

Pesti, cunoasterea interioara ca Universul este de partea ta aduc o mare dragoste in viata ta pe care o simti de ceva vreme. Aliniati-va cu Legea Sincronicitatii. Fa loc magiei, deoarece crezi ca numai lucrurile bune pot veni in calea ta acum. Vei descoperi ca si latura ta artistica iese in prim-plan astazi. Deveniti una cu constiinta creativa. Permite ideilor unice sa se manifeste in fizic prin tine. Sfat: Arunca excesul! Nu datorezi nimic nimanui.

Autor