Caz incredibil! Mireasa s-a stins chiar in fata altarului, iar mirele s-a casatorit cu sora ei mai mica

Un caz incredibil s-a intamplat in India. O mireasa care s-a stins chiar in timpul nuntii, a fos inlocuita cu sora sa mai mica si nunta a continuat.

Tanara mireasa Surabhi, din Uttar Pradesh, a suferit un infarct chiar in timpul nuntii si a cazut fara suflare la picioarele mirelui Manjesh Kumar, chiar in momentul cand faceau schimb de ghirlande.

Unchiul miresei decedate, Ajab Singh a povestit pentru agentia de stiri IANS ca, in urma acestei tragedii, familia a avut de luat o ”decizie dificila”.

„Una dintre fiice zacea fara viata intr-o camera in timp ce alta fiica se marita in alta camera. Nu am asistat niciodata la un asa amestec de emotii”, a declarat acesta, potrivit Metro.co.uk.

Potrivit unchiului, mirele s-a casatorit cu sora mai mica a lui Surabhi, Nisha, in timp ce mireasa decedata era in camera alaturata.

Fratele lui Surabhi, Saurabh, a adaugat ca, la inceput, ”nu stiam ce sa facem in aceasta situatie. Ambele familii s-au asezat si cineva a sugerat ca sora mea mai mica, Nisha, sa se marite cu mirele vaduv. Familiile au discutat si amandoua s-au pus de acord”.

Autor