Dupa Ion Dichiseanu, un alt actor s-a ridicat la ceruri.

Este din nou doliu in lumea artistica din Romania! Devenim tot mai saraci in valori. Dupa marele actor, Ion Dichiseanu, a venit randul actorului Bogdan Caragea sa-l urmeze in ceruri! Anuntul a fost facut de Teatrul de Stat Constanta!

„Cu mare tristete, anuntam ca astazi s-a stins din viata colegul nostru, actorul Bogdan Caragea. Bogdan a absolvit in 1987 Institutul de Teatru din Targu-Mures. A fost actor la Theatrum Mundi din Bucuresti in perioada 1990 – 1993. A fost, din 2007, director de productie la Teatrul de Stat Constanta. In acelasi timp, a fost prezent pe scena, in mai multe roluri memorabile.

Publicitate

Cel mai recent rol al sau, o creatie foarte apreciata de public a fost in “Testosteron”, de Andrzej Saramonowicz, regia Traian Soimu. In ultimii ani, a mai putut fi vazut pe scena in rolul contelui Almaviva din “Nunta lui Figaro”. La Teatrul de Stat Constanta a regizat spectacolele “Escrocii” si “Omul, bestia si virtutea”, in care a si jucat.Dumnezeu sa ii calauzeasca pasii in lumina!”, este mesajul postat pe pagina oficiala de Facebook a teatrului.

Citeste si articolul :   Cum arata declaratia pe propria raspundere obligatorie pentru a putea iesi noaptea din casa

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.