Ce tip de pieptene folosesti? Acest test iti arata cum te diferentiezi de ceilalti

Fiecare femeie este unica in felul sau, dar totusi exista si lucruri in comun. Unul dintre acele lucruri este pieptanul. Forma de piepten pe care il foloseti poate spune multe lucruri despre tine.

Pieptanul 1

Esti o femeie adevarata. Feminitatea si tandretea iti curg prin vene. Vorbesti incet, zambesti frumos, nu intri in conversatii fara sens. Piesele tale vestimentare preferate sunt rochia si fusta, dar uneori mai porti si pantaloni care iti subliniaza feminitatea. Rareori iei o pozitie de conducere pentru ca nu te atrage.

Pieptanul 2

Publicitate

Esti o femeie stricta si dreapta, nu te feresti de raspunsuri neplacute. Spui intotdeauna ceea ce crezi, unele femei te evita pentru ca nu le place sa auda adevarul. Dupa ce se obisnuiesc cu tine, sinceritatea ta le va atrage. Cine altcineva le-ar putea oferi sfaturi valoroase? Iubesti hainele confortabile, te iubesti pe tine insuti, dar nu esti egoista.

Pieptanul 3

Esti diferita de alte femei din cauza bunatatii si simplitatii tale. Traiesti in armonie cu tine insuti, nu te enervezi inutil. Crezi ca trasaturile negative sunt doar o caracteristica a oamenilor slabi. Stii ca viata este prea scurta, deci trebuie traita la maxim. Daca nu iti place de cineva din jurul tau, pastrezi distanta. Dintre cele 7 tipuri de femei despre care vorbim in acest articol, esti singura care a descoperit sensul si intelepciunea vietii.

Citeste si articolul :   Anamaria Prodan tuna si fulgera: "Reghecampf sa-si asume viata aleasa"

Pieptanul 4

Publicitate

Esti obisnuita sa te multumesti cu putin. Cu siguranta esti una dintre persoanele minimaliste. Casa ta nu este plina de lucruri inutile. Este ordine si libertate. Porti haine confortabile, nu cheltui banii in zadar, investesti, mai degraba, in antrenamente, calatorii si sanatate. Nu ai multi prieteni, dar cei pe care ii ai sunt fideli si de incredere. Iti alegi partenerul cu mare grija, te casatoresti tarziu, dar te intelegi foarte bine si traiesti in armonie.

Pieptanul 5

Esti o personalitate instabila, opinia ta se schimba constant. Stau langa tine doar oameni care iti accepta personalitatea. De asemenea, iti ajuti apropiatii la nevoie. Iti schimbi locul de munca cu usurinta, nu poti lucra in acelasi loc mai mult de un an. Iti place schimbarea si crezi ca schimbarea este intotdeauna alegerea corecta.

Pieptanul 6

Cel mai important lucru pentru tine este stabilitatea, esti stabila in toate domeniile vietii. Esti o persoana conservatoare, iti este greu sa accepti schimbarile si nu renunti cu usurinta la confortul tau. Ai nevoie de mult timp pentru a te obisnui cu schimbarile si atunci te intrebi de ce a trebuit sa taraganezi schimbarea atat de mult timp. Incearca sa fii mai flexibile, schimbarile nu sunt atat de groaznice.

Citeste si articolul :   Carantina obligatorie de 14 zile pentru romanii care merg in Austria, chiar daca au test negativ

Pieptanul 7

Esti un lider adevarat, probabil te afli intr-o pozitie de conducere s-au, daca nu esti, vrei sa o atingi. Colegii tai se tem de tine, prin urmare, ei au cel mai putin contact cu tine. Nu ai multi prieteni. Porti hainele potrivite pentru tine si iti doresti stabilitate in viata ta privata. Trecand prin doua casatorii, iti vei gasi adevaratul partener la o varsta mai matura.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.