Luis Lazarus, infectat cu coronavirus? Ce se intampla, de fapt, cu jurnalistul

Jurnalistul Luis Lazarus, prieten al senatoarei Sosoaca, ar fi fost confirmat cu COVID-19. Controveszatul prezentator TV este cunoscut ca un infocat militant anti-masca si anti-vaccin. Luis Lazarus ar fost internat in spital, potrivit informatiilor.

Unul dintre cei mai apropiati prieteni ai avocatei Sosoaca, care mereu a fost prezent la protestele anti-COVID, este internat in spital. Luis Lazarus ar fi fost depistat pozitiv la testul de coronavirus.

Luis Lazarus are coronavirus

Controversatul prezentator TV ar fost internat in spital in cursul zilei de joi. Luis Lazarus s-a aflat, in seara zilei de joi, la Spitalul Universitar din Capitala, potrivit gandul.ro. Acesta ar fi fost confirmat pozitiv in urma unui test RT PCR.

Publicitate

Prima reactie a lui Luis Lazarus, dupa ce s-a zvonit ca are Covid-19:

Luis Lazarus a negat initial informatia.

Romania TV, postul unde este invitat permanent a confirmat ca este infectat cu COVID-19. Tinand cont ca este un infocat militant anti COVID si anti masca, nici nu ne putem astepta sa recunoasca.

Citeste si articolul :   MAE, avertisment de ultima ora. Ce se intampla cu romanii care vor sa intre in Grecia

Reporterii de la Fanatik l-au contactat pe Luis Lazarus. Potrivit jurnalistilor, cu o voce de om racit, Luis Lazarus a transmis ca nu se pune problema sa aiba coronavirus si, culmea, a precizat ca a facut in ultima perioada mai multe teste.

Publicitate

A lasat totusi sa se inteleaga ca ar avea ceva probleme de sanatate, dar a continuat sa nege informatia. A doua zi, Lazarus nu ne-a mai raspuns apelurilor in ciuda insistentelor noastre.

„Precum vedeti si auziti sunt foarte bine. (Nu aveti probleme de sanatate, nu aveti COVID-19?). Ha ha ha, ar fi culmea. Acum, na, stiti cum e, toata lumea e agitata in perioada asta, toata lumea doreste sa gaseasca subiecte importante, interesante cu privire la COVID.

Am vazut ca unii isi iau banutul ca sa se duca si sa se vaccineze, altii ca sa spuna ca au avut COVID. Stiti cum e, dupa un an de pandemie, ne-am cam lamurit cu totii despre ce e vorba, nu?”, a spus Luis Lazaruspentru sursa citata mai sus.

Citeste si articolul :   Inca un accident teribil pe o sosea din Romania.

„Eu am vazut acum o reclama, nu ai vazut reclama aia cu Speak si Stefania? Aia e pe fata, ma! Deci aia e o chestie pe fata, da-o dracu de treaba. Chiar in halul asta? Adica sa-ti iei banutul ca te-ai dus sa te vaccinezi. In fine, e jenant, dar, ma rog, stiti cum e, asta e, mergem inainte.

Ce problema sa am! Ha ha ha, stiti cum e, oamenii in viata mai racesc, se mai imbolnavesc, se mai una, alta, dar in perioada asta este chiar si riscant sa te mai imbolnavesti ca toata lumea se gandeste ca poate ai COVID.

Nu am racit, asta a fost o chestie care s-a intamplat acum doua luni, cred ca e un derapaj informational. Adica am fost putin racit acum vreo doua luni. (V-ati facut atunci test?) Pai, sigur ca da, am facut atunci vreo 4 teste unul dupa altul. Si PCR, si de-astea antigen.

Eu am facut mai multe teste in perioada asta pentru ca eu am fost si plecat in Dubai de Revelion si la sfarsitul lui ianuarie am fost plecat in Egipt cu fii-mea, in vacanta. Toate au fost in sarja negative. Nu stiu cine vrea sa ma gaseasca bolnavior asa, banuiesc ca este vreun interes”, a mai spus jurnalistul.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.