Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Varciu, dezamagita de tatal ei: Nu, nu mi-a cumparat”

Liviu Varciu pare un tata fericit si implinit. Vedeta se mandreste cu fetele sale, dar posteaza doar imagini cu fiica cea mica. Carmina, fiica cea mare a artistului are deja 19 ani.

Artistul a trait o frumoasa poveste de dragoste in urma cu 20 de ani cu Ami Teiceanu cu care are o fiica. Cei doi s-au despartit si Ami si-a crescut singura fiica. Carmina marturiseste ca tatal ei nu ii este asa apropiat cum si-ar fi dorit.

De curand, Carmina, a vorbit despre tatal sau. Aceasta pare dezamagita de prezentatorul tv, care nu s-a tinut de promisiuni. Artistul i-ar fi promis un apartament si o masina, dar nu s-au materializat nici pana in prezent.

„Da, ma mut in Bucuresti dar nu mi-a cumparat tata apartament. Cel mai probabil o sa locuiesc cu chirie. In ceea ce priveste apartamentul, el a facut reclama la el si cam asta a fost tot. Nu, nu mi-a cumparat apartament sau cum se zvonea ca a cheltuit 100.000 de euro pe el„, a spus Carmina, potrivit Redactia.

Carmina a spus ca tatal sau i-a promis ca ii va cumpara o masina dupa ce a reusit sa ia permisul de conducere. „O astept( nr. masina) de 2 luni. Am luat permisul de conducere de trei luni aproape si mi-a promis ca imi cumpara masina in ziua in care am implinit 18 ani”, a mentionat fiica cea mare a lui Liviu, prntru sursa citata mai sus.

„Ziua mea e sambata si am avut o discutie cu el pe tema asta si l-am intrebat daca cumva, printr-o minune, sa vina, dat fiind faptul ca nu l-am avut aproape de ziua mea in ultimii ani. Si daca vine si daca nu vine, in urmatorii ani o sa-mi fac ziua de nastere in Bucuresti si o sa fie mai aproape”, a mai spus Carmina.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.