Produse diuretice pentru scaderea in greutate si scaderea tensiunii arteriale

Utilizarea diureticelor este una dintre cele mai bune modalitati de a pierde in greutate si de a scadea tensiunea arteriala. Cel mai bun lucru despre utilizarea produselor diuretice este ca sunt complet naturale si nu au efecte secundare daunatoare.

In unele cazuri, medicamentele pot fi eficiente, majoritatea oamenilor aleg sa aiba grija de sanatatea lor in mod natural si nu poate exista o modalitate mai usoara decat expulzarea naturala a tot ceea ce cauzeaza cresterea in greutate sau hipertensiunea din corpul dumneavoastra.

Mai jos este o lista cu unele dintre cele mai bune alimente diuretice care va ajuta sa pierdeti in greutate si, de asemenea, sa faceti minuni in reducerea tensiunii arteriale.

Cele mai bune 10 alimente diuretice pentru scaderea in greutate si hipertensiune

Telina

Telina este unul dintre alimentele cu cel mai mare continut de apa din orice aliment si actioneaza ca un diuretic excelent. Telina poate fi consumata cruda, piure sau lichefiata intr-un storcator. Cand este consumata in mod regulat, telina este excelenta pentru a pierde in greutate.

Publicitate

Morcov

Morcovii sunt un diuretic excelent, au un continut ridicat de vitamina A si sunt plini de substante nutritive de care are nevoie corpul pentru a ramane sanatos. Sucul de morcovi este o modalitate excelenta de a obtine ceea ce aveti nevoie pentru a pierde in greutate si a scadea tensiunea arteriala.

Citeste si articolul :   Limonada si beneficiile ei atunci cand vrem sa slabim

Adaugarea morcovilor in dieta dvs. va va ajuta foarte mult la cresterea in greutate si la starea de hipertensiune.

Castravete

Castravetele este plin de apa si este foarte util in detoxifierea organismului. Este cu adevarat benefic pentru imbunatatirea functiei sistemului nostru excretor, precum si pentru ameliorarea simptomelor diabetului.

Castravetii sunt, de asemenea, bogati in antioxidanti care va vor mentine corpul sanatos.

Suc de afine

Stim cu totii ca sucul de afine este cu adevarat benefic pentru bolile tractului urinar si actioneaza ca un diuretic care elimina bacteriile daunatoare din organism. Sucul de afine este, de asemenea, excelent pentru pierderea in greutate si poate reduce semnificativ hipertensiunea.

Afinele sunt unul dintre fructele cu cel mai mare continut de antioxidanti si ar trebui consumate ca parte a dietei obisnuite.

Sfecla

Sfecla este buna pentru organism si actioneaza ca un diuretic neasteptat. Folosirea sfeclei proaspete este cel mai bun mod de a obtine toate beneficiile de care aveti nevoie. Adaugarea sfeclei la alimente sau sucurile de mai multe ori pe saptamana este o modalitate excelenta de a slabi.

Citeste si articolul :   Sosetele devin din nou albe ca zapada: un pahar din acest produs le poate face sa arate ca noi

Sparanghel

Sparanghelul este bogat in nutrienti si vitamine si actioneaza si ca diuretic.  Chiar functioneaza excelent pentru a va ajuta sa slabiti.

Nu va faceti griji daca simtiti  un miros ciudat in urina dupa ce ati mancat sparanghel, acesta este complet natural si va disparea imediat ce sparanghelul va trece prin corpul dumneavoastra.

Anghinare

Evident, adaugarea mai multor legume in dieta ta este o modalitate excelenta de a pierde in greutate si de a scadea tensiunea arteriala. Anghinarea este delicioasa, plina de antioxidanti si actioneaza ca un diuretic.

Lamaie

Lamaia ar trebui sa fie o parte importanta a fiecarei diete. Este un sistem excelent de alcalinizare a fructelor, precum si un diuretic puternic. Lamaile sunt excelente pentru scaderea tensiunii arteriale si pentru a ajuta la scaderea problemelor tractului urinar.

Una dintre cele mai bune modalitati de a-ti incepe ziua este cu un pahar de apa calda cu o jumatate de lamaie stoarsa . Sariti ceasca de cafea de dimineata si optati pentru apa cu lamaie. Veti observa beneficii mari pentru sanatatea dumneavoastra.

Ghimbir

Ghimbirul este unul dintre cele mai bune ajutoare digestive naturale. Actioneaza ca un diuretic, ajutand la detoxifierea organismului de toxine daunatoare.

Citeste si articolul :   Care sunt beneficiile spanacului?

Ceaiul de ghimbir este o modalitate excelenta de a obtine proprietatile sale diuretice si poate fi preparat cu usurinta acasa lasand radacina tocata in apa fierbinte timp de cincisprezece minute.

Ceaiul de ghimbir poate fi gasit si in majoritatea magazinelor naturiste. Puteti sa-l adaugati, de asemenea, in sucul de morcovi si exista doua beneficii in consumul acestui amestec.

Usturoi

Usturoiul a fost consumat de secole ca un puternic antioxidant care ajuta de fapt la cresterea functiei imune. Usturoiul actioneaza si ca un diuretic care ajuta la eliminarea toxinelor din corp si la restabilirea sanatatii.

Usturoiul este cel mai bine consumat crud, iar consumul unui catel de usturoi pe zi este foarte benefic pentru sanatatea generala.

Daca urasti gustul usturoiului sau simti ca ar fi prea mult din el, il poti obtine ca supliment la orice supermarket sau magazin de produse naturiste.

Publicitate

Publicitate

Autor