Celebritati care au ucis oameni

Venus Williams

Vedeta de tenis Venus Williams a provocat un accident de masina in iunie 2017, in care a lasat un om mort. Williams conducea in Palm Beach Garden, FL, cand s-a repezit intr-o intersectie, in ciuda faptului ca nu avea dreptul de trecere.

Soferul masinii a supravietuit, dar sotul ei – barbat in varsta de 78 de ani – a fost trimis la UCI. A murit doua saptamani mai tarziu.

Caitlyn Jenner

Publicitate

Campioana olimpica si starul reality-show-ului Caitlyn Jenner a fost implicata intr-un accident de masina fatal pe portiunea Malibu din PCH in februarie 2015. Potrivit martorilor oculari, SUV-ul lui Jenner a intrat in spatele unei masini albe si a impins-o in trafic. A fost apoi lovita de un Hummer. Soferul masinii albe a fost ucis, iar alti sapte au suferit rani. Jenner nu a fost ranita accident.

Politia spune ca Jenner s-a supus voluntar sa i se extraga sangele pentru un test de alcoolemie si ca la momentul respectiv nu a depasit viteza. Dupa ce a trecut un test de sobrietate pe teren, ea a sustinut initial ca a fost urmarita de paparazzi, dar politia nu crede ca este adevarat.

Citeste si articolul :   Primul lucru pe care il vezi in aceasta imagine iti va dezvalui un secret. Ce sentimente conduc in viata ta

Ulterior, Jenner a lansat o declaratie in care spunea: „Simpatiile mele sincere si profunde sunt adresate familiei si celor dragi si tuturor celor care au fost implicati sau raniti in acest accident teribil. Este o tragedie devastatoare si nu pot sa ma imaginez ce aceasta familie trece prin acest moment. Ma rog pentru ei. Voi continua sa cooperez in toate modurile posibile “.

Publicitate

Matthew Broderick

In 1987, Matthew Broderick si prietena lui de atunci si co-starul lui Ferris Bueller’s Day Off, Jennifer Grey, erau in vacanta in Irlanda. Broderick a condus gresit pe o strada gresita si s-a izbit de vehiculul care se apropia.

Soferul si pasagerul din cealalta masina au murit din cauza ranilor.

Snoop Dogg

Rapperul Snoop Dogg si garda sa de corp au fost acuzati de asasinarea unui membru al unei bande rivale. Snoop Dogg a fost aparat de Johnny Cochran si a fost achitat dupa ani de lupte in instanta.

Sid Vicious

Citeste si articolul :   Medic roman, revolatat de situatia din Romania: "Spartan, decidem viata tuturor copiilor mai sarmani, mai bolnavi"

Sid Vicious, basistul Sex Pistols, si-a injunghiat iubita, Nancy Spungen, in 1978. Cand a fost interogat pentru prima data, el a sustinut ca l-a gasit-o pe Spungen moarta pe podeaua baii din camera lor de hotel – dar mai tarziu a recunoscut ca a injunghiat-o, dar nu intentiona s-o omoare. Desi a fost acuzat de crima ei, Vicious nu a fost judecat niciodata; a murit din cauza unei supradoze de droguri in timp ce era pe cautiune.

Oliver Stone

Directorul Oliver Stone s-a inrolat in armata SUA in timpul razboiului din Vietnam si a cerut serviciul de lupta. El a ucis cativa soldati inamici cu o grenada si a participat la mai mult de 25 de atacuri de lupta cu elicopterul. A fost distins cu steaua de bronz cu dispozitivul „V” pentru eroismul sau in lupta la sol, precum si o inima purpurie cu un grup de frunze de stejar.

Salman Khan

Superstarul din Bollywood, Salman Khan, asteapta in prezent procesul pentru o acuzatie de omucidere culpabila. In 2002, el si-a condus masina intr-o brutarie, ucigand o persoana si ranind alte trei persoane.

Autor

Autor: Vlad Patru

Vlad este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, având o experienta de aproximativ 3 ani în televiziune, fiind editor imagine pentru TeleShop 24. De asemenea este pasionat de arta și film, tehnologie și psihologie.