Horoscop saptamanal 26 aprilie – 2 mai 2021

Horoscop Berbec

In aceasta saptamana, subiectele veniturilor si cheltuielilor vor fi din nou relevante. Este important sa fiti atenti la achizitiile dvs., nu ar trebui sa faceti achizitii mari care nu au fost planificate in avans. Si in 27 – 28 aprilie este mai bine sa va abtineti de la cheltuieli totale. Cei care s-au nascut in prima jumatate a zodiei  Berbecului (20 – 30 martie) s-ar putea sa fie atrasi de conflicte, mai ales in familie, cu rude mai in varsta sau subiecte imobiliare (restul Berbecului – pregatiti-va, acelasi lucru va asteapta, dar putin mai tarziu).

Horoscop Taur

O saptamana incarcata.  Luna plina din 27 aprilie va ajuta foarte mult in acest sens. Este o buna practica pentru toti Taurii sa isi regandeasca resursele si valorile pentru a vedea daca ceea ce aveti se potriveste cu ceea ce doriti.  Zilele stresante pot fi la locul de munca, mai ales atunci cand avem de-a face cu managementul. Va poate fi dificil sa va concentrati, deci fiti atenti in timp ce conduceti si acordati-va mai mult timp pentru a va rezolva intrebarile obisnuite. Zilele din jurul lunii pline pot duce la situatii de conflict cu partenerii – aici este, de asemenea, important sa puneti stop  si sa nu va grabiti sa criticati. Petreceti weekendul bine studiind, invatand ceva nou.

Horoscop Gemeni

Saptamana este buna pentru a aborda ceva complet nou, foarte important si foarte interesant. Este bine sa faci planuri acum: ele se vor dovedi realiste si vor fi puse in aplicare. Disputele nu sunt excluse, dar vor fi constructive si in cele mai multe cazuri vor fi benefice.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 decembrie 2022. Este timpul pentru un nou inceput

Horoscopul Rac

Principalele subiecte ale saptamanii sunt probabil legate de distribuirea rolurilor sociale. Aceasta este o perioada de comunicare activa si prioritare. Daca va vine gandul ca nu aveti nimic de comunicat cu o anumita persoana, atunci poate ca asa este.  Acum puteti fi excesiv de categoric si nu neaparat corect. Weekend-urile pot fi cele mai stresante in acest sens. Cei nascuti in prima parte  a semnului (21 – 31 iunie) pot simti o energie neobisnuita si capacitatea de a muta muntii. Si chiar puteti, doar sa incercati sa urmati un plan bine gandit, sa excludeti deciziile spontane.

Publicitate

Horoscop pentru Leu

Mai bine puneti-va energiile in lucru saptamana aceasta. Aici se intampla multe: comunicare, discutii, decizii importante si conflicte. Puteti fi atrasi intr-o competitie activa. Este important sa va exercitati retinerea aici.  Modul tau de a obtine victoria este sa-ti mentii demnitatea si sa-ti urmaresti obiectivele strategice.   Cel mai dificil lucru se poate dovedi a fi doar 27 aprilie – ziua lunii pline, iar pana la 29 – 30 aprilie ar trebui sa apara tacticile corecte pentru rezolvarea problemei. In orice caz, incercati sa va tineti de valorile dvs., deoarece aceasta este saptamana in care va aparati propriile pozitii.

Horoscop Fecioara

Aceasta saptamana este perfecta pentru a avea grija de propria dezvoltare, pentru a studia, a participa la cursuri sau pentru a citi literatura cognitiva. Aceasta este, de asemenea, o perioada buna pentru a va prezenta, a desfasura o campanie publicitara, a va prezenta ideea. Singurul lucru este ca problemele de zi cu zi  va pot distrage foarte mult de la activitati interesante. Prin urmare, trebuie sa va planificati cu atentie, lasand timp pentru nevoi urgente. Poate ca va trebui sa va aparati convingerile si drepturile, pentru aceasta exista energie si oportunitati. Cineva te poate percepe prea brusc, dar daca esti convins ca ai dreptate, universul te va sprijini.

Citeste si articolul :   Anul 2022 va fi special pentru aceste 3 zodii: le asteapta schimbari mari

Horoscop Balanta

O perioada de activitate incepe la locul de munca, care poate avea ca rezultat atat realizari prin munca grea, cat si situatii conflictuale. Sefii pot escalada situatia, iar supunerea nu este usoara. Daca v-ati nascut in primul deceniu al semnului (23 septembrie – 2 octombrie), s-ar putea sa va confruntati cu o opozitie activa. Incearca sa nu actionezi impulsiv sau sa te enervezi, mai ales daca o faci. Perioada de risc crescut de accidentare. In aceasta saptamana, ar fi frumos sa inchidem datoriile, daca exista, si sa nu le facem noi cu siguranta.

Horoscop Scorpion

Luna plina din 27 aprilie va avea loc in semnul tau, ceea ce inseamna ca te va afecta intr-o masura mai mare. Puteti obtine informatii noi, o noua intelegere a unor situatii confuze, iar aceste informatii va vor impinge la actiune. Puteti experimenta o explozie de energie. Principalul lucru este sa il distribuiti corect si sa nu uitati de cei dragi. Acordati o atentie speciala parteneriatelor. Daca iti pretuiesti partenerul, fii atent la persoana iubita. Acesta este un moment bun pentru a petrece mai mult timp impreuna si a crea o atmosfera romantica. Si asigurati-va ca va concentrati asupra experientei senzoriale: mai multe atingeri, o cina romantica, ascultand concertul preferat .

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 noiembrie 2023. Este timpul ca acesti nativi sa-si schimbe soarta

Horoscop pentru Sagetator

Este posibil ca saptamana sa nu vi se para prea distractiva, deoarece accentul principal se pune pe efectuarea unor actiuni de rutina, familiare. Aveti grija la documente, scrisori, colete – acestea pot fi pierdute, intarziate. Trebuie sa depasesti unele obstacole pentru a le obtine, a le gasi, a le semna. Este logic sa ai grija de sanatatea ta, in special a bolilor cronice.  Si, in general, ai grija de tine. Deoarece rutina ar trebui sa consume timp, este logic sa creezi noi obiceiuri sanatoase care sa aduca bucurie pentru tine si corpul tau.

Horoscop pentru Capricorn

Saptamana propice, plina de viata, fructuoasa si interesanta. Vor fi o multime de lucruri noi de facut. Unele dintre ele pot parea descurajante la inceput, dar le puteti descurca. Va fi timp pentru comunicare cu cei dragi, odihna si divertisment.

Horoscop Varsator

Nu fi nervos. Daca ramai calm in aceasta saptamana, cu siguranta vei realiza multe. Nu puneti  prea mult la inima neintelegerile enervante, incidentele minore. Nu este exclus faptul ca va fi posibila finalizarea cu succes a cazului, caruia i s-au dedicat multe eforturi de la inceputul anului.

Horoscop pentru Pesti

Invata de la altii saptamana aceasta, reflecteaza la experientele altora. Uneori merita sa ascultati sfaturi: acestea vor ajuta la obtinerea succesului intr-o chestiune importanta, la obtinerea rezultatului dorit. Multe lucruri depind acum de perseverenta si daruirea ta.

Publicitate

Publicitate

Autor