Sebastian, baietelul de 7 anisori, a fost gasit fara viata, dupa luni de cautari. Testul ADN a confirmat

Testele ADN efectuate de expertii legisti asupra ramasitelor umane gasite la inceputul lunii aprilie pe un camp din judetul Arad confirma faptul ca este vorba despre Sebastian Corbei. Copilul de 7 ani fusese dat disparut in luna ianuarie. Potrivit anchetatorilor, baiatul a decedat din cauza frigului.

Ramasitele umane gasite in data de 3 aprilie pe un camp intre localitatile aradene Misca si Vanatori din judetul Arad sunt ale lui Sebastian Corbei, baiatul de 7 ani, dat disparut in luna ianuarie. Acesta nu ar fi avut o moarte violenta si ar fi incercat sa se adaposteasca intr-un boschet de pe camp.

“Analizele ADN arata ca trupul gasit la inceputul lunii aprilie este al lui Sebastian Corbei. Urmeaza sa primim si raportul complet. Ancheta este inca in desfasurare”, a declarat pentru News.ro procurorul Ciprian Olivian Puf de la Parchetul de pe langa Judecatoria Chisineu Cris – judetul Arad.

Publicitate

Surse din cadrul anchetei au declarat ca baiatul nu ar fi avut o moarte violenta. Se pare ca micutul s-ar fi ratacit din cauza cetii si ar fi murit de frig.

Copilul a fost gasit  de catre un cioban care a alertat imediat autoritatile.

“Un schelet aici o vazut cateii la spin. O fi mirosit cainele. Am vazut scheletul, cap, un picior intre spini, la vreo patru cinci metri de la marginea de la spin inauntru”, a declarat barbatul care a facut descoperirea macabra.

Copilul nu ar fi plecat de la stana cu doar o ora inainte de momentul anuntului disparitiei, ci mult mai devreme, iar moartea acestuia ar fi intervenit inainte ca politistii sa inceapa cautarile.

Disparitia lui Sebastian a fost anuntata in data de 9 ianuarie, atunci cand o femeie din localitatea Vanatori a sunat la numarul de urgenta 112 anuntand ca fiul sau de 7 ani, Sebastian Ionel Corbei, a plecat in cursul diminetii, iar seara nu s-a mai intors acasa.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.