Dan Barna: “In urmatoarele luni va incepe o alta lupta”

Vicepremierul Romaniei, Dan Barna, a declarat ca problema dezinformarii va isca o noua lupta grea, aceea de a-i convinge pe oameni ca vaccinarea este singura cale pentru iesirea din pandemie.

Totodata, copresedintele USR- PLUS, a sustinut ca pandemia va mai dura in jur de un an.

„Pandemia asta o sa treaca, probabil o sa mai fie o jumatate de an – un an. Eu cred ca undeva pana intr-un an campania de vaccinare va veni din urma suficient de rapid. In urmatoarele doua-trei luni probabil vom epuiza doritorii de vaccin si apoi va incepe o alta lupta: sa-i convingem pe cei din jurul nostru care cred tampeniile pe care le citesc pe internet ca sunt cipuri, ca ne baga senzori. Vom avea de luptat exact cu acei prieteni, colegi, rude, care sunt victimele acestei campanii de dezinformare”, a declarat Dan Barna.

Dan Barna a fost intrebat daca mai sunt „baieti destepti” in Sanatate

Publicitate

Publicitate

„Da, mai sunt si in Transporturi, Energie. Faptul ca USR PLUS a venit la guvernare nu inseamna ca magic toate sistemele clientelare care existau in statul roman 30 de ani au disparut. E o realitate. Exista retele de interese pentru ca este un stat care 30 de ani a fost sabotat in toate felurile. Asta e realitatea, nu putem sa ne ascundem dupa deget sa spunem ca nu exista”, a mentionat Dan Barna.

Citeste si articolul :   Presedintele Braziliei are coronavirus

Barna, presedintele Romaniei ?

”Ce pot sa spun acum cu fermitate este ca imi doresc sa am o prezenta cat mai consistenta in politica din Romania si in urmatorii ani”, a declarat Barna, adaugand ca ”nu este o chestiune de viata si de moarte”.

”E un scenariu real, e un scenariu care exista, despre care discutam, discuta si colegii mei, discut si eu. Vom vedea daca asta va fi decizia pana la urma. Nu o exclud, nici nu este o chestiune de viata si de moarte. Este o posibilitate. Experienta candidaturii la prezidentiale de acum 2 ani m-a invatat ca trebuie sa fii pregatit pentru genul acesta de situatie si in momentul de fata ma pregatesc. O sa vedem ce se va intampla”, a mai declarat Dan Barna.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.