Titi Aur a spus adevarul despre cosmarul COVID: “Am trecut prin multe in viata, dar acum a fost, de departe, cea mai traumatizanta”

Titi Aur a trecut prin momente groaznice dupa ce a fost infectat cu Sars Cov 2. Celebrul pilot spune ca doua surse de oxigen nu i-au fost suficiente si avea senzatia ca se sufoca in orice moment.

Titi Aur mesaj dur pentru cei care nu cred in existenta virusului

”Eram sufocat, veneam cu saturatia sub 70 la suta. Este traumatizant. Vreau sa transmit pentru cei care demonstreaza, fratilor, nu mai transmiteti acea minciuna ca nu exista covid. Deveniti autorii morali ai unor tragedii. Transmiteti un mesaj eronat. Exista COVID-19 si este foarte adevarat”, a spus Titit Aur.

Forma de boala pe care a facut-o este una grava, plamanul lui la internare era afectat cu 30%, iar acum in ciuda efoturilor medicale plamanul este afectat cu 45%.

Publicitate

”Da, sunt la spital, dar sunt ultimele momente aici.

Sunt mult, mult mai bine. Eram cu doua surse de oxigen, nu aveam aer. Senzatia e traumatizanta, am trecut prin multe in viata, dar acum a fost, de departe, cea mai traumatizanta situatie. Am avut parte de o ingrijire. Am avut o forma grava, galopanta, am venit cu 30% plaman afectat, am ajuns la 45%. De la 28 martie pana pe 1 aprilie am avut un fel de gripa.
Am zis ca asta-i covidul si o sa scap. Pe 1 aprilie, cand am avut prima senzatie de lipsa de oxigen, ajunsesem cu 30 la suta plaman afectat”, a mai spus Titi Aur.

Titi Aur a spus cum a debutat boala.

„Oricat de puternic esti sau crezi ca esti, cand se confirma ca esti infectat cu acest nenorocit de virus, incep sa se schimbe un pic valorile in cap. Nu-ti mai doresti milionul de euro ci ai vrea sanatate, incepi sa accepti ca firmele pot functiona si doar cu colegii tai, te gandesti daca ai stat suficient cu familia. Dar inainte de a se instala panica, se implica ei, “ingerii de la Barlad”. De ce le spun asa? Nu doar pentru ca sunt toti la fel, albi din cap pana-n picioare: medici, asistenti, personalul de la curatenie, receptie, dar sunt de o bunatate extraordinara. (…)

Citeste si articolul :   Vom primi peste 10 milioane de doze de vaccin. Vaccinarea intregii populatii, in primavara

Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru ca sunt in cei 15% internati, dar in spital este foarte curat, renovat, nu mai are nicio legatura cu vechiul spital, insa cel mai important este comportamentul personalului: exceptional. (…) Felicit intreaga echipa de la Spitalul “Elena Beldiman” din Barlad si sunt sigur ca sistemul nostru de sanatate are o mare sansa cu astfel de oameni inimosi”, a spus Titi Aur.

De asemenea, Titi Aur a marturisit ca pe data de 28 martie a avut cateva simptome care l-au determinat sa mearga la spital: senzatie de oboseala, frisoane si o usoara tuse. El a efectuat testul, iar in urma rezultatului pozitiv, medicii au decis internarea.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.