Titi Aur, de urgenta la spital. Pilotul este infectat cu covid

Titi Aur, renumitul pilot, a fost testat pozitiv si se afla internat in Spitalul suport COVID-19 ”Elena Beldiman” din Barlad, orasul sau natal, scrie Agerpres.

Pilotul a povestit pe Facebook ceea ce a simtit cand a aflat ca s-a infectat cu noul coronavirus, a vorbit despre profesionalismul cadrelor medicale de la Spitalul “Elena Beldiman” si le-a multumit acestora pentru felul in care ingrijesc pacientii.

„Oricat de puternic esti sau crezi ca esti, cand se confirma ca esti infectat cu acest nenorocit de virus, incep sa se schimbe un pic valorile in cap. Nu-ti mai doresti milionul de euro ci ai vrea sanatate, incepi sa accepti ca firmele pot functiona si doar cu colegii tai, te gandesti daca ai stat suficient cu familia. Dar inainte de a se instala panica, se implica ei, “ingerii de la Barlad”. De ce le spun asa? Nu doar pentru ca sunt toti la fel, albi din cap pana-n picioare: medici, asistenti, personalul de la curatenie, receptie, dar sunt de o bunatate extraordinara. (…)

Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru ca sunt in cei 15% internati, dar in spital este foarte curat, renovat, nu mai are nicio legatura cu vechiul spital, insa cel mai important este comportamentul personalului: exceptional. (…) Felicit intreaga echipa de la Spitalul “Elena Beldiman” din Barlad si sunt sigur ca sistemul nostru de sanatate are o mare sansa cu astfel de oameni inimosi”, a spus Titi Aur.

De asemenea, Titi Aur a marturisit ca pe data de 28 martie a avut cateva simptome care l-au determinat sa mearga la spital: senzatie de oboseala, frisoane si o usoara tuse. El a efectuat testul, iar in urma rezultatului pozitiv, medicii au decis internarea.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.