Printesa Anne, mesaj emotionant dupa decesul tatalui ei, printul Philip

PRINTESA ANNE a recunoscut ca viata va fi dificila dupa moartea tatalui ei, printul Philip, in aceasta dimineata.

Nu numai ca viata va fi diferita, dar Anne a vorbit despre cum tatal ei a reusit sa tina pasul cu societatea de-a lungul anilor. Ea a spus: „Fara el viata va fi complet diferita. „Dar, din perspectiva societatii, el a reusit sa tina pasul cu schimbarile, si nu este vorba despre tehnologie, ci despre oameni.”

Intr-un interviu inregistrat cu ITV inainte de decesul tatalui sau, Anne a comentat stilul de viata nomad al printului Philip in primii ani ai vietii sale.

Ea a spus: „Avea un stil de viata nomad – ceea ce trebuie sa fi fost intr-adevar destul de dificil, deoarece era mult mai tanar decat surorile sale.

„Figura tatalui meu era foarte intermitenta si apoi mama sa lupta in acea vreme, asa ca a fost nevoit sa merga la prieteni in alta parte pe timpul vacantei.

Citeste si articolul :   Rasturnare de situatie la Acces Direct. Totul a fost o mare minciuna. Unde a plecat Vulpita

El a fost practic un refugiat in aceasta etapa, pentru ca nu avea incotro sa mearga la propriu. Si probabil de aceea Gordonstoun a avut un astfel de impact”.

Comentariile Annei au venit inainte de anuntul ca tatal ei a murit in aceasta dimineata la castelul Windsor.

Philip a parasit spitalul regelui Edward al VII-lea in martie, dupa o sedere de o luna, unde a suferit o procedura de succes pentru o afectiune cardiaca preexistenta.

Philip si Majestatea Sa au fost casatoriti timp de peste 70 de ani dupa ce ducele de Edinburgh a parasit Marina Regala pentru a deveni Consortul Reginei.

Comentand pozitia sa de consoarta, Anne a insistat ca tatal ei a incercat intotdeauna sa influenteze orice a facut regina.

Ea a adaugat: „Trebuie sa fi fost destul de dramatic inca din primele etape.

„Nu cred ca structura din punct de vedere al sprijinului pentru monarhie a fost conceputa pentru a face fata unui sot. Nimeni nu se gandise la ce avea de gand sa faca.

Citeste si articolul :   Printul Harry a sosit in Marea Britanie si va sta in carantina pana la funerariile bunicului sau

Si a durat ceva timp sa gaseasca oameni care au inteles ca are o experienta si abilitati extraordinare pe care le-ar putea folosi. Dar a gasit si modalitati prin care a demonstrat”.

Comentand astazi, Palatul a dezvaluit ca in curand va face alte anunturi in timp util.

In declaratia initiala spunea: „Cu profunda tristete Majestatea Sa Regina anunta moartea iubitului ei sot, Alteta Sa Regala, Printul Filip, Duce de Edinburgh.

Alteta Sa Regala a decedat pasnic in aceasta dimineata la Castelul Windsor.”