Printesa Anne, mesaj emotionant dupa decesul tatalui ei, printul Philip

PRINTESA ANNE a recunoscut ca viata va fi dificila dupa moartea tatalui ei, printul Philip, in aceasta dimineata.

Nu numai ca viata va fi diferita, dar Anne a vorbit despre cum tatal ei a reusit sa tina pasul cu societatea de-a lungul anilor. Ea a spus: „Fara el viata va fi complet diferita. „Dar, din perspectiva societatii, el a reusit sa tina pasul cu schimbarile, si nu este vorba despre tehnologie, ci despre oameni.”

Intr-un interviu inregistrat cu ITV inainte de decesul tatalui sau, Anne a comentat stilul de viata nomad al printului Philip in primii ani ai vietii sale.

Publicitate

Ea a spus: „Avea un stil de viata nomad – ceea ce trebuie sa fi fost intr-adevar destul de dificil, deoarece era mult mai tanar decat surorile sale.

„Figura tatalui meu era foarte intermitenta si apoi mama sa lupta in acea vreme, asa ca a fost nevoit sa merga la prieteni in alta parte pe timpul vacantei.

Citeste si articolul :   Dan Capatos, mesaj dur pentru Ionita de la Clejani: "Asuma-ti, ma, faptele"

El a fost practic un refugiat in aceasta etapa, pentru ca nu avea incotro sa mearga la propriu. Si probabil de aceea Gordonstoun a avut un astfel de impact”.

Comentariile Annei au venit inainte de anuntul ca tatal ei a murit in aceasta dimineata la castelul Windsor.

Philip a parasit spitalul regelui Edward al VII-lea in martie, dupa o sedere de o luna, unde a suferit o procedura de succes pentru o afectiune cardiaca preexistenta.

Philip si Majestatea Sa au fost casatoriti timp de peste 70 de ani dupa ce ducele de Edinburgh a parasit Marina Regala pentru a deveni Consortul Reginei.

Comentand pozitia sa de consoarta, Anne a insistat ca tatal ei a incercat intotdeauna sa influenteze orice a facut regina.

Ea a adaugat: „Trebuie sa fi fost destul de dramatic inca din primele etape.

„Nu cred ca structura din punct de vedere al sprijinului pentru monarhie a fost conceputa pentru a face fata unui sot. Nimeni nu se gandise la ce avea de gand sa faca.

Citeste si articolul :   CTP: "Noi suntem poporul lui Decebal, cum spun cei antivaccin, nu ne impiedicam noi de un coronavirus. Sa vedem cati vor gandi in felul acesta si cati ii vor contamina pe cei apropiati lor.”

Si a durat ceva timp sa gaseasca oameni care au inteles ca are o experienta si abilitati extraordinare pe care le-ar putea folosi. Dar a gasit si modalitati prin care a demonstrat”.

Comentand astazi, Palatul a dezvaluit ca in curand va face alte anunturi in timp util.

In declaratia initiala spunea: „Cu profunda tristete Majestatea Sa Regina anunta moartea iubitului ei sot, Alteta Sa Regala, Printul Filip, Duce de Edinburgh.

Alteta Sa Regala a decedat pasnic in aceasta dimineata la Castelul Windsor.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.