Doliu in lumea filmului. S-a stins un mare actor

Doliu in lumea filmului. A incetat din viata actorul Paul Ritter, cunoscut pentru roluri din filme precum „Quantum of Solace”, „Harry Potter and the Half-Blood Prince” si miniseria HBO „Cernobil”. Anuntul trist a fost facut de agentul sau.

Actorul in varsta de 54 de ani suferea de o tumora cerebrala si s-a stins din viata luni seara, scrie Agerpres.

Acesta era cunoscut pentru roluri precum vrajitorul Eldred Worple in filmul “Harry Potter and the Half-Blood Prince” din 2009, Guy Haines in productia “Quantum of Solace” din 2008 si Martin Goodman in serialul de comedie britanic “Friday Night Dinner”.

Publicitate

Sotia sa Polly si fiii sai Frank si Noah au fost langa actor cand acesta a murit, potrivit unui comunicat publicat marti de agentul sau.

“Paul a fost un actor cu un talent exceptional care a jucat o varietate enorma de roluri pe scena si pe ecran cu o pricepere extraordinara”, a declarat agentul sau. “Era extrem de inteligent, amabil si foarte amuzant. Ne va lipsi enorm”, a mai spus el.

Citeste si articolul :   Doliu in Romania. S-a stins unul dintre cei mai buni piloti

Will Mellor a spus ca Ritter a fost un „actor fantastic”.

“Sunt atat de socat sa aud despre Paul Ritter! Nu-mi vine sa cred!”, A scris el pe Twitter. “Om grozav si actor fantastic, inima mea se indreapta spre familia lui, o zi atat de trista. RIP Paul.

In afara de contributia sa la televiziune si film, Paul a fost, de asemenea, considerat o adevarata forta pe scena si a fost nominalizat pentru premiu Olivier in 2006 si un premiu Tony cativa ani mai tarziu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.